Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Doorgereden na aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 13-07-2011, 08.04 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is op dinsdag 5 juli een automobilist weer doorgereden na een aanrijding met een 13-jarig meisje. Dat is nu pas bekend gemaakt.

Op de bewuste avond rond middernacht reed het 13-jarige Vlissings meisje op haar fiets over de Burgemeester van Woelderenlaan in de richting van de Badhuisstraat. In de bocht bij de Leeuwentrap kwam er vanuit tegengestelde richting een donkerkleurige auto aangereden waardoor zij van haar fiets werd gereden.


In de auto zaten een man en vrouw die even uitstapten maar daarna weer wegreden. Het meisje liep schaafwonden op en letsel aan haar pols en hand, haar fiets raakte beschadigd.

De politie verzoekt de man en de vrouw uit de auto zich te melden en zoekt ook getuigen van het ongeval. Men kan zich melden bij het politiebureau in Vlissingen of bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (13-7-2011 om 23:40)
Hmm, oom agent heeft tegenwoordig nog slechts anderhalve week nodig om een melding af te handelen ... Gaat goed zo !
T (13-7-2011 om 22:57)
Niks onzin....ja die bestuurder zou je zn nek omdraaien...maar als mijn kind wordt aangereden dan gebeurt dat overdag en niet snachts....dan moet je als ouders gewoon verstandig zijn om inderdaad je kind op te halen.
VdVonck (13-7-2011 om 19:46)
Mijn nichtje van 14 had afgelopen week donderdag een feest van school. Dat feestje duurde tot 02:00 en werd gehouden in een dicotheek. Ik heb haar n wat vriendinnen opgehaald maar er waren er een berg die op de fiets waren. Dus laat die onzin over 'zo laat op straat' toch eens achterwege.
Adje (13-7-2011 om 18:45)
Dat deze meisje 13 jaar en fiets rond middernacht is niet belangrijker dan het opspooren van de Man en Vrouw de haar heb aangereden en daarna doorgereden.
Jason (13-7-2011 om 17:52)
Afgezien van het feit dat het niet echt normaal is dat kinderen op deze leeftijd nog buiten zijn, waarom wordt het nu pas bekend gemaakt? Ik denk niet dat iemand zich nog iets kan herinneren van 5 juli..
Loes (13-7-2011 om 17:31)
13 jaar en dan zo laat op straat........ik ben bijna van me sokken gereden door een witte toyota die reed ter hoogte van strand rithem,zou er eigenlijk een melding van moeten maken.
Cookie-instellingen beheren