Celstraf voor hasjhandel

Toegevoegd: 13-07-2011, 18.16 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 45-jarige man uit Clinge is woensdag door de rechtbank in Middelburg voor de handel in hasj veroordeeld tot een celstraf van dertig maanden waarvan tien voorwaardelijk. Zestien anderen uit diverse plaatsen in Nederland kregen beduidend lagere straffen opgelegd dan de officier van justitie had geëist.

De Clingenaar was de hoofdverdachte in de zogenoemde zaak 'Volkel'. Hij zou de spil zijn tussen Nederlandse afnemers en hennepkwekers in België. De Zeeuwse politie was in 2007 al door de Belgen getipt, maar deed twee jaar later pas onderzoek.

Toen werd ook duidelijk dat er vanuit het café All Bindy's in Hulst veel in hasj werd gehandeld. Het café werd na een inval en de nodige arrestaties gesloten.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750