Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Dodelijk ongeluk Serooskerke (W)

Toegevoegd: 16-07-2011, 21.22 uur - Update: 27-10-2011, 12.28 uur
Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (W) - Bij een verkeersongeluk in Serooskerke (W) is vanavond iemand om het leven gekomen.

Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder van een personenauto rond 19.20 uur met zijn auto op de Hondegemsweg tegen een boom. Het voertuig kwam op de kruising bij bedrijventerrein De Zompe tot stilstand. Er werden vier brandweerwagens opgeroepen omdat er sprake was van een beknelling.


Ter plekke bleek dat de ambulancedienst niets meer voor het slachtoffer kon doen. Hij overleed ter plekke. De opgeroepen traumahelikopter uit Rotterdam is daarom niet meer ingezet. Ook konden de meeste brandweerwagens na korte tijd alweer terugkeren naar de kazerne.

Vanwege het ongeluk was de Hondegemsweg, de doorgaande weg tussen de aansluiting N57 bij Serooskerke (W) en Grijpskerke volledig gestremd. Twee uur na het ongeluk was het onderzoek van de politie afgerond en kon de auto worden geborgen. Het slachtoffer zat toen nog in de auto.

Hond
Bij de man zat ook een hond in de auto toen het ongeluk gebeurde. Deze overleefde het ongeluk wel. De dierenambulance is ter plekke gekomen en de brandweer heeft het dier uit de auto gehaald en overgedragen aan de dierenambulance. Of de viervoeter ook gewond is geraakt, is niet bekend.

De brandweer heeft na het ongeluk het wegdek gereinigd. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Diana (17-7-2011 om 01:35)
Rond die tijd moest ik even naar middelburg, heb even zitten twijfelen om die weg te nemen, achteraf blij dat ik het niet gedaan heb! jeetje wat een verschrikkelijk nieuws! Sterkte voor iedereen die hier op welke manier dan ook iets mee te maken heeft!
Stroskarke (17-7-2011 om 01:30)
In een 60 zone zo,n klap maken
Alfred (17-7-2011 om 01:05)
Ze zeggen dat een Volvo een stevige, veilige auto is. Dan is dit toch een vreselijke klap geweest. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heel veel sterkte gewenst voor de nabestaanden de komende tijd :(
A. (16-7-2011 om 23:32)
Toch weer jammer dat zoiets gebeurd. Sterkte voor de nabestaande.
Geen (16-7-2011 om 23:28)
Het is vaak raak in Zeeland ja... men zou iets moeten doen om de snelheid te beperken op die N-wegen...
Anoniem (16-7-2011 om 23:22)
Daar ben ik net nog voorbij gereden! maar heel erg dit zeker omdat het al het 2e dodelijk ongeluk is in 2 weken in de zelfde plaats. sterkte voor de nabestaanden!
Cookie-instellingen beheren