Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in het noorden ook droog. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Dodelijk ongeluk Serooskerke (W)

Toegevoegd: 16-07-2011, 21.22 uur - Update: 27-10-2011, 12.28 uur
Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (W) - Bij een verkeersongeluk in Serooskerke (W) is vanavond iemand om het leven gekomen.

Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder van een personenauto rond 19.20 uur met zijn auto op de Hondegemsweg tegen een boom. Het voertuig kwam op de kruising bij bedrijventerrein De Zompe tot stilstand. Er werden vier brandweerwagens opgeroepen omdat er sprake was van een beknelling.


Ter plekke bleek dat de ambulancedienst niets meer voor het slachtoffer kon doen. Hij overleed ter plekke. De opgeroepen traumahelikopter uit Rotterdam is daarom niet meer ingezet. Ook konden de meeste brandweerwagens na korte tijd alweer terugkeren naar de kazerne.

Vanwege het ongeluk was de Hondegemsweg, de doorgaande weg tussen de aansluiting N57 bij Serooskerke (W) en Grijpskerke volledig gestremd. Twee uur na het ongeluk was het onderzoek van de politie afgerond en kon de auto worden geborgen. Het slachtoffer zat toen nog in de auto.

Hond
Bij de man zat ook een hond in de auto toen het ongeluk gebeurde. Deze overleefde het ongeluk wel. De dierenambulance is ter plekke gekomen en de brandweer heeft het dier uit de auto gehaald en overgedragen aan de dierenambulance. Of de viervoeter ook gewond is geraakt, is niet bekend.

De brandweer heeft na het ongeluk het wegdek gereinigd. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pop (16-7-2011 om 22:57)
Een boom wint het altijd van een auto die te hard rijdt, hier is een grote volvo in elkaar gedrukt door een boom die niet eens zo heel groot is. voor veiligheid is de bestuurder factor nummer 1.
Anneke (16-7-2011 om 22:33)
Sterkte voor de nabestaanden. Dit is het zoveelste ongeluk van een auto tegen een boom waarbij de bestuurder is overleden. Echt heel erg.
Renata (16-7-2011 om 22:23)
Zo triest. Sterkte gewenst aan de nabestaanden en andere betrokkenen.
Anoniem (16-7-2011 om 22:18)
Begin me toch steeds meer te beseffen dat je op dit soort N-wegen tog wat rustiger moet rijden, rijvaak iets te hard daar.Laatst in gapinge ook al ee jongen overleden.Tragisch zo iets,hopn dat wij mede mens een les trekken uit deze verschrikkelijke gebeurtenissen, veel sterkte voor de nabestaande...
Jan P (16-7-2011 om 22:00)
Het is wel erg raak de laatste tijd in Zeeland pfff.. Veel sterkte voor de nabestaanden...
Sterkte (16-7-2011 om 22:00)
Sterkte aan de nabestaande van deze man / vrouw. Ook weer sterkte aan een ieder die bij dit ongeval betrokken is geweest.
Cookie-instellingen beheren