Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto over de kop in Veere

Toegevoegd: 17-07-2011, 14.40 uur
Na het ongeluk moest het wegdek worden gereinigd.
Na het ongeluk moest het wegdek worden gereinigd.
© Foto: Remco Bron
Door: Roland de Jong
VEERE - Op de Veerseweg in Veere is vrijdagavond een auto over de kop gevlogen.

Het ongeluk vond even voor 19.00 uur plaats op de rotonde Veerseweg-Bosweg bij het dorpje Zanddijk, nabij Veere. De ambulancedienst kwam ter plekke om de inzittende(n) te controleren.


De auto is geborgen door bergingsbedrijf Kuzee. De brandweer van Veere is opgeroepen om het wegdek te reinigen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (18-7-2011 om 23:36)
Waarom altijd van die zielige reacties terwijl er nog niks zeker is!! Zoals de meerdere standaard reacties op deze website, zeker drank, aan het bellen enzz. Hoop voor u dat u een 'perfect' mens bent, die nooit fouten maakt, dan kan u niks overkomen!!!
Jan (17-7-2011 om 19:51)
Geluk is met de domme zeggen ze altijd dit ongeluk is gewoon door niet opletten en te hard rijden veroorzaakt je zal er net lopen of fietsen vast en zeker met iets anders bezig?b.v.mobieltje?dat is toch veel belangrijker allemaal dan andere mensen die aan het verkeer deelnemen
Cookie-instellingen beheren