Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten eerst veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer was 55 jaar oud

Toegevoegd: 17-07-2011, 14.45 uur
Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (W) - De man die zaterdagavond om het leven kwam bij een ongeluk in Serooskerke (W) was een 55-jarige man. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

De man, afkomstig uit de gemeente Veere, reed rond 19.20 uur met zijn auto op de Hondegemsweg tegen een boom. Het voertuig kwam op de kruising bij bedrijventerrein De Zompe tot stilstand. Er werden vier brandweerwagens opgeroepen omdat er sprake was van een beknelling.


Ter plekke bleek dat de ambulancedienst niets meer voor het slachtoffer kon doen. Hij overleed ter plekke. De opgeroepen traumahelikopter uit Rotterdam is daarom niet meer ingezet. Ook konden de meeste brandweerwagens na korte tijd alweer terugkeren naar de kazerne.

Vanwege het ongeluk was de Hondegemsweg, de doorgaande weg tussen de aansluiting N57 bij Serooskerke (W) en Grijpskerke volledig gestremd. Twee uur na het ongeluk was het onderzoek van de politie afgerond en kon de auto worden geborgen. Het slachtoffer zat toen nog in de auto.

Hond
Bij de man zat ook een hond in de auto toen het ongeluk gebeurde. Deze overleefde het ongeluk wel. De dierenambulance is ter plekke gekomen en de brandweer heeft het dier uit de auto gehaald en overgedragen aan de dierenambulance. Of de viervoeter ook gewond is geraakt, is niet bekend.

De brandweer heeft na het ongeluk het wegdek gereinigd. De exacte oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bas (24-7-2011 om 15:49)
Mijn condoleances. Uit het oog maar voor liefde altijd in het hart en nooit ver weg.
Anneke (18-7-2011 om 20:38)
Heel erg, een markante Middelburger is niet meer sterkte voor vrouw en kinderen
Christine (18-7-2011 om 13:16)
Verschrikkelijk! heel veel sterkte gewenst aan iedereen die hem heeft gekend.