Weerbericht:
Van het westen perioden met regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Man onder invloed tegen boom

Toegevoegd: 18-07-2011, 08.15 uur
Door: Roland de Jong

GOES -  In de nacht van zondag op maandag omstreeks 01.30 uur meldde een getuige aan de Zeeuwse politie dat er een man tegen een boom was aangereden op de Ringbaan West in Goes.


De getuige had de man uit zijn auto geholpen en zij had bekeken of de man geen verwondingen had opgelopen. Dat bleek niet zo te zijn. De man vertrok hierop van de plaats van het ongeval en liep in de richting van Goes West.

Inmiddels kwamen agenten van de Zeeuwse politie op de plaats van het ongeluk. Zij hoorden van de getuige dat de betrokkene er vandoor was gegaan en zij zijn de man gaan zoeken. Door één van de agenten werd de man aangetroffen achter een paar kliko's in de Duizendbladstraat.

Hij is aangehouden omdat hij de plaats van een ongeval heeft verlaten zonder zijn identiteit kenbaar te maken. De man moest een ademanalyse ondergaan en hieruit bleek dat hij meer dan vier keer teveel had gedronken.

Zijn auto is weggesleept. De gemeente Goes wordt in kennis gesteld van de beschadigde bomen, zodat de schade verhaald kan worden. Rond 03.30 uur is de 34-jarige Goesenaar weer op vrije voeten gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (19-7-2011 om 13:57)
Dit soort dingen gebeuren dus als je alcohol drinkt en nog moet rijden. Zet er maar flinke celstraffen op en verplichte EMA cursus bij het CBR voordat er nog meer onnodig slachtoffers vallen.
Giant (18-7-2011 om 16:23)
Op vrije voeten, natuurlijk, volgende keer is het een persoon die aangereden wordt en gaat hij er ook vandoor met 4x teveel drank in zijn lijf......
IKKUH (18-7-2011 om 15:21)
Zonde van de bomen, maar gelukkig geen slachtoffers! moesten ze gelijk de rest van hun leven laten lopen! niet eens laten fietsen. zo eentje zal je familie maar aanrijden! bah!