www.hvzeeland.nl

Man onder invloed tegen boom

Toegevoegd: 18-07-2011, 08.15 uur

Door: Roland de Jong

GOES -  In de nacht van zondag op maandag omstreeks 01.30 uur meldde een getuige aan de Zeeuwse politie dat er een man tegen een boom was aangereden op de Ringbaan West in Goes.

De getuige had de man uit zijn auto geholpen en zij had bekeken of de man geen verwondingen had opgelopen. Dat bleek niet zo te zijn. De man vertrok hierop van de plaats van het ongeval en liep in de richting van Goes West.

Inmiddels kwamen agenten van de Zeeuwse politie op de plaats van het ongeluk. Zij hoorden van de getuige dat de betrokkene er vandoor was gegaan en zij zijn de man gaan zoeken. Door één van de agenten werd de man aangetroffen achter een paar kliko's in de Duizendbladstraat.

Hij is aangehouden omdat hij de plaats van een ongeval heeft verlaten zonder zijn identiteit kenbaar te maken. De man moest een ademanalyse ondergaan en hieruit bleek dat hij meer dan vier keer teveel had gedronken.

Zijn auto is weggesleept. De gemeente Goes wordt in kennis gesteld van de beschadigde bomen, zodat de schade verhaald kan worden. Rond 03.30 uur is de 34-jarige Goesenaar weer op vrije voeten gesteld.