Arrestatie wegens heling

Toegevoegd: 18-07-2011, 08.16 uur

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN -  Een 16-jarige Vlissinger is in de nacht van zondag op maandag omstreeks 00.15 uur aangehouden wegens heling.

De agenten zagen twee jongens fietsen door de Beatrixlaan. Zij reden zonder licht, dus de agenten spraken de jongemannen aan. Zij controleerden ook de fietsen waar de jongens op reden. Uit de framenummers van de fietsen bleek dat één van de fietsen in december 2010 gestolen was in Middelburg.

De 16-jarige Vlissinger die op de betreffende fiets reed is aangehouden door de agenten en overgebracht naar het politiebureau. Later is de jongen naar Torentijd gebracht, omdat in zijn fouillering munitie en een 'blanke' fietssleutel (een loper) werd aangetroffen.

Vandaag onderzoekt de Zeeuwse politie deze zaak verder. De jongen zit nog vast. De andere jongeman kreeg een bekeuring voor het fietsen zonder licht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rassie (23-7-2011 om 17:40)
Wat huis bezoekje nette mensen hierzo jullie kinderen zullen vast ook dingen doen die niet goed zijn oh kom zelf maar een huisbezoekje doen niet raar kijken als je je eigen dochter er aantreft
Ricky (19-7-2011 om 19:58)
Tot dat het je eigen zoon is . dan zet je niet zulke berichten.
Ria (18-7-2011 om 22:14)
16 ?? Stuur ze naar Afghanistan, daar weten ze vast wel raad met zulke snotapen!! Laat ze opdraaien voor de kosten en doe huiszoeking! Dat kan verrassingen opleveren!
Anoniem (18-7-2011 om 15:37)
Dit is goed werk van de politie . Laat de jongen maar voor de kosten op draaien, en een poosje in toren tijd verblijven
Maria (18-7-2011 om 11:27)
Goed idee om deze snotneus vast te houden,wie weet heeft hij nog meer diefstallen van de laatste tijd van scooters en motoren op zijn kerfstok zitten snotneuzen blijf van een ander zijn spullen af snap ouders van zulke gasten ook niet 16 jaar en dan al zo bezig wat moet daar van terecht komen
Jeroen (18-7-2011 om 08:58)
Misschien een huis bezoekje afleggen bij deze heren? Wie weet wat er voor (gestolen) spullen in de schuur ligt.