Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepkwekerij ontdekt in Middelburg

Toegevoegd: 18-07-2011, 21.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Vanmiddag rond 14.30 uur is in een woning aan de Beddewijkstraat in Middelburg een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen.
 
In de woning bevonden zich twee kweekruimtes. Er zijn 18 oogstrijpe planten, 24 kleine planten en 21 stekjes aangetroffen.


Ook vond de politie 1934 gram gedroogde hennep. Alles is in beslag genomen en vernietigd door de gemeente.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (19-7-2011 om 13:06)
Mee eens Henk. Ben zelf ook geen gebruiker van die troep, maar verbieden kan niet meer na 40 jaar gedogen en zoveel verslaafden (men noemt het softdrugs maar het is WEL verslavend!). Legaliseren en de overheid een flinke vinger in de pap houden (toezicht en controle), is extra belasting inkomsten.
Henk (18-7-2011 om 22:32)
Legaliseer, dan ben je denk ik voor ongeveer 80% straatdealing af. Bespaart geld door er minder politie op te zetten. Door een speciale tax-regeleing kan de Staat er nog goed op Nogmaals legaliseer de boel, dan hoef je minder op de zorg de bezuinigen, bijvoorbeeld! Ik ben zelf geen gebruiker van!
Cookie-instellingen beheren