Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een bui. Overdag regenachtig. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Begraafplaats dicht vanwege moord

Toegevoegd: 19-07-2011, 07.19 uur
De politie heeft de begraafplaats afgegrendeld.
De politie heeft de begraafplaats afgegrendeld.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De begraafplaats aan de Westelijke Oude Havendijk in Middelburg is afgegrendeld in verband met de dubbele moord in Middelburg.

Volgens de politie houdt de verdachte zich mogelijk op bij het terrein. Zodoende is een flinke politiemacht op de been. Arrestatie-eenheden en politiehonden speuren het terrein af. In afwachting daarvan is het gebied volledig afgegrendeld en kunnen bezoekers en personeel het terrein niet op.


In een huis aan de Hooge Meestraat werd vannacht het lichaam van een overleden vrouw aangetroffen. Een zwaargewonde man overleed even later aan zijn verwondingen in het ziekenhuis.

Zie ook:
- Ook man moordzaak Middelburg overleden (19-07-2011)
- Signalement verdachte moordzaak (19-07-2011)
- Dode en zeer zwaar gewonde in Middelburg (19-07-2011)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Scumbag Steve (19-7-2011 om 14:45)
Laat maar, ze hebben een verdachte
Scumbag Steve (19-7-2011 om 11:34)
De politie helikopter draait alleen maar cirkels...Lijkt me stug dat ze wat vinden :\ Die moord was rond 2 uur 's nachts (ofzo?), die moordenaar zal alang weg zjn...
Jan (19-7-2011 om 09:37)
En Zeeland is zo veilig zegt men???? wel het is hier ook wild west volgens de berichten in de krant, dus wel gewoon blijven komen naar Zeeland natuurlijk want anders wordt het wel heel stil en saai
Cookie-instellingen beheren