Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte moord opgepakt

Toegevoegd: 19-07-2011, 12.46 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De verdachte van de dubbele moord in Middelburg is opgepakt. Hierbij zijn enkele schoten gelost. Het gaat om een 29-jarige man.


De politie wil de zaak nog niet bevestigen, maar het is duidelijk dat er zeker vier schoten zijn gelost bij de begraafplaats aan de Westelijke Oudehavendijk en dat een verdachte is aangehouden. Een man zou op de achterbank van een Mercedes van het arrestatieteam zijn afgevoerd.

Direct na de schietpartij, waarvan nog onduidelijk is wie de schoten heeft gelost, werd de omgeving van de begraafplaats nog veel verder afgezet. Ook de media werden op ruime afstand gehouden en zodoende werd het zicht op de verdachte ontnomen.

Inmiddels is de technische recherche gearriveerd bij de begraafplaats. Ook is de recherche naar gevangenis Torentijd waar de verdachte zou verblijven. Het is aannemelijk dat zijn kleding en eventuele andere bezittingen in beslag worden genomen in verband met het onderzoek naar de dubbele moord.

De begraafplaats was vanochtend al afgezet omdat de politie vermoedde dat de verdachte zich mogelijk op de begraafplaats bevond. De begraafplaats ligt hemelsbreed zo'n 750 meter van de woning aan de Hooge Meestraat waar de moord werd gepleegd.

Zie ook:
- Zoektocht en onderzoek nog in volle gang (19-07-2011)
- Identiteit doden Middelburg bekend (19-07-2011)
- Begraafplaats dicht vanwege moord (19-07-2011)
- Ook man moordzaak Middelburg overleden (19-07-2011)
- Signalement verdachte moordzaak (19-07-2011)
- Dode en zeer zwaar gewonde in Middelburg (19-07-2011)


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertus (19-7-2011 om 21:55)
Genoeg commentaar hier! Ik wil de familie, vrienden, buren heel veel sterkte toe wensen! Vreselijk wat er gebeurd is.
Marion (19-7-2011 om 21:22)
Voor Tufo, als het is zoals jij zegt dan ben je een getuige en heb je deze dingen niet op internet te zetten. En wat zie je precies in het donker of schemer of wat denk je te zien?, geef je informatie aan de juiste instantie en wees zekervan hetgeen je zegt voordat je het zegt
CRB (19-7-2011 om 21:16)
Mijn hart huilt voor deze mensen en hun familie. Wat moeten ze door dit beest mega in angst hebben gezeten! Ik kan me dit soort dingen dus NIET voorstellen he zonder er misselijk van te worden. Opsluiten...en dan niet in een walhalla waar bandjes komen optreden en waar je mag tafeltennissen.
Gianna (19-7-2011 om 21:15)
(Vervolg) De :"lage straf verwachters" moeten zich misschien eens laten informeren over de daadwerkelijk opgelegde straffen....
Gianna (19-7-2011 om 21:12)
En als deze dader nou eens jarenlang is misbruikt door deze mensen? Zoals niemand hier weet ik of dat zo is, maar kennelijk gaat een groot deel van de reacties er van uit uit dat de verdachte (!) nu al moet hangen en dat de rechtbank op een lage straf zal opleggen.
Op gelucht meisje uit Middelburg (19-7-2011 om 20:52)
Gelukkig is tie op gepakt! goed werk politie
Cookie-instellingen beheren