Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 76 km

Diefstal via babbeltruc Kloosterzande

Toegevoegd: 20-07-2011, 12.26 uur
Door: Roland de Jong
KLOOSTERZANDE - Dinsdag tussen 13.00 en 13.30 uur werd de bewoner van een woning op de Groenendijk in Kloosterzande het slachtoffer van een babbeltruc.


Een echtpaar met een klein kindje kwam bij hem aan de deur. Zij hingen een zielig verhaal op dat ze geen geld hadden, dat hun kind al meer dan een dag niet gegeten had en of hij ze geld konden krijgen voor melkpoeder.

De man heeft het stel binnengelaten wilde hen melk geven, maar dat was niet goed, ze wilden geld hebben. Het gezin is alles bij elkaar ongeveer een uur in de woning geweest. Toen ze weer weg waren bleken er een laptop en een gsm met oplader verdwenen te zijn.

Het gaat om een man en een vrouw met een getint Oosteuropees uiterlijk in de leeftijd rond de 40 jaar. De vrouw heeft lang zwart haar en een slank postuur. Zij droeg het kind op haar arm. De man heeft kort, zwart achterover gekamd haar. Ze zijn weg gereden in een oude, donkerkleurige auto, mogelijk een Nissan Sunny, voorzien van een buitenlandse kentekenplaat.

De politie wil graag in contact komen met mensen die aanvullende informatie over deze mensen hebben. Zij worden verzocht te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (22-7-2011 om 16:30)
@Axelaar dus dat is een vrijbrief om het ook maar te doen?
Gianna (22-7-2011 om 09:39)
Als er geen "1 Europa" was zouden ze hier niet heen komen. Dat klopt, want dat was er hier veel minder te halen... NL heeft als doorvoerland het meest geprofiteerd van de open grenzen en euro.
Marco (21-7-2011 om 20:42)
Jah echt triest dit. Meneer wou alleen maar helpen, wat als er nou echt iets aan de hand was en je hielp de mensen niet, heb je ineens geen hart. En dan nog eens een kind erbij gebruiken...jeetje. Ziekelijke mensen zijn dat.
Vlissingse (21-7-2011 om 12:16)
Ja iedereen weet het weer zo goed,maar als ik een klein kindje zie,die honger heeft,kan ik het niet over mijn hart verkrijgen om die zo weg te sturen.Als je dat kan heb je geen hart en inderdaad mensen maken daar misbruik van,maar om dan maar gelijk alles en iedereen te gaan wantrouwen
Axelaar (21-7-2011 om 12:12)
Mensjes mensjes, lekker kortzichtig, ons eigen volk haalt ook van deze streken uit , Soms nog wel erger!
Willem (21-7-2011 om 11:02)
Monique, we hebben al genoeg NL criminelen. op meer van dat tuig zit NL niet te w88. het is een feit dat door de de --helaas--open grenzen steeds meer oosteuropese criminelen hierheen komen. worden ze gestraft dan hebben ze het in de bajes altijd nog beter dan in eigen land.
Cookie-instellingen beheren