Celstraf geëist tegen Vlissinger

Toegevoegd: 20-07-2011, 17.25 uur

Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 34-jarige Vlissinger hoorde woensdag voor de rechtbank in Middelburg een celstraf van veertien maanden waarvan zes voorwaardelijk en een rijontzegging van twee jaar tegen zich eisen.

Op tien april van dit jaar had hij in Vlissingen een mede-cafébezoeker mishandeld en was danig dronken in zijn auto gestapt. Een rijbewijs had hij niet. Toen hij net van het café was weggereden ontdekte hij dat hij zijn gsm was vergeten. Hij stopte en reed nogal hard achteruit, terug naar het café.

Een inmiddels gewaarschuwde agent kon nog net opzij springen om het vege lijf te redden. Hij werd aangehouden en overgebracht naar Torentijd. Onderweg bedreigde hij de agenten en trapte hij onder meer een ruit van de auto in. De uitspraak is op 3 augustus.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750