Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

A58 dicht voor politieonderzoek

Toegevoegd: 22-07-2011, 02.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de nacht van donderdag op vrijdag om ongeveer 00.30 uur kwamen er bij de meldkamer van Politie Zeeland diverse meldingen binnen dat er iemand van een viaduct op de A58 was gesprongen.
 
Toen agenten ter plaatse kwamen bleek dat er mogelijk iemand zichzelf van het leven had beroofd door van het viaduct op de A58 te springen. Deze persoon is overreden door diverse voertuigen. De Zeeuwse politie is een onderzoek gestart in de nabijheid van het viaduct ter hoogte van Kapelle. De getuigen van het feit worden opgevangen.
 
De A58 is afgesloten ten behoeve van het politieonderzoek. De afsluiting begint bij de afslag Heinkenszand en eindigt bij Kapelle. Er is een omleidingsroute, deze wordt aangegeven middels borden U17. Het is nog niet bekend hoe lang de weg dicht blijft.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (9-6-2014 om 16:34)
Pas nu na bijna 3 jaar in staat dit vreselijke bericht te lezen, wil mijn medeleven uitspreken naar alle betrokken personen in die vreselijke nacht, en de familie veel sterkte wensen, ik kijk terug naar onze mooie tijd samen en ben ondanks dat ze uiteindelijk is overleden trots op wat ze wel allemaal al bereikt had, zo zonde dat ze dit niet zelf kon zien door alles heen, haar zoontje kan trots zijn op zijn mama die ondanks alles enorm veel van hem hield, helaas verloor ze de grote strijd, Luv u
Familie (26-7-2011 om 15:30)
Bedankt voor de hartverwarmende berichten van meeleven die hier óók worden geplaatst...
Sas (22-7-2011 om 22:01)
Alle betrokkenen heel veel sterkte. Heel erg dat je zo jong bent, man en kind hebt en het leven echt niet meer ziet zitten.
Marja (22-7-2011 om 21:33)
Lees net dat het vrouwtje ook een kindje had en getrouwd was wat vreselijk dat zij deze weg heeft moeten kiezen maar ik weet uit ervaring dat geestelijk ziek zijn heel erg is en dat je niet aan de buitenkant ziet wat deze mensen voelen zoveel pijn dat is niet te begrijpen familie veel sterkte
Walcheren (22-7-2011 om 21:33)
@an: na al dat gezeik wat er over je bericht is geschreven zal ik is voor je opkomen. Ik ben het geheel met an eens!
A (22-7-2011 om 19:36)
@An: Zou je met respect over een dode willen praten. Zeker zo op internet. Het is al moeilijk genoeg voor de nabestaanden. Iedereen veel sterkte met dit zware verlies.
Cookie-instellingen beheren