Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 308 km

Gewonde bij wielerronde Kortgene

Toegevoegd: 23-07-2011, 20.47 uur - Update: 24-07-2011, 20.45 uur
Bij het incident zijn drie ambulances en een traumahelikopter opgeroepen
Bij het incident zijn drie ambulances en een traumahelikopter opgeroepen
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
KORTGENE - Tijdens de wielerronde van Kortgene zijn twee vrouwen, die de weg overstaken, aangereden door een peloton wielrenners.

Rond 18.30 uur reed het wielerpeloton over de Weststraat in Kortgene toen de vrouwen uit het publiek de weg overstaken. Volgens getuigen staken beide vrouwen opeens de weg over juist op het moment dat het peloton voorbij reed. Beide vrouwen en meerdere renners kwamen ten val en liepen diverse verwondingen op.


Omdat niet duidelijk was hoeveel mensen er gewond waren en hoe ernstig zijn drie ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Uiteindelijk is er één persoon afgevoerd naar het ziekenhuis. De verdere wedstrijd werd afgelast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (24-7-2011 om 21:18)
De organisatie heeft hier geen blaam aan ze hebben naar mijn mening juist erg goed gehandeld op de situatie iemand die door drank beinvloed is is voor geen enkele organisatie in bedwang te houden hopen dat ze er van geleerd heeft en dat we volgend jaar weer een ronde hebben zonder ongelukken
Anoniem (24-7-2011 om 15:23)
Het lijkt me vrij logies dat mensen ook naar huis moeten. en de organisatie stond niet op plekker waar het on overzichtelijk was. en als je zelf ook aan het bier zit kan je ook niet goed opletten. dus mensen blijkbaar is het normaal om onder werk tijd te drinke!
A.B (24-7-2011 om 14:18)
Geen respect hebben voor je vriendin die naar het ziekenhuis wordt gebracht,in de kroeg achter een pint afwachten helpt niet. Er zijn mensen die het nooit leren.Je had je vriendin minstens bij kunnen staan door met haar mee te gaan naar het ziekenhuis i.p.v. terug te gaan naar de kroeg.
Annemarie (24-7-2011 om 12:20)
Hoe stom kun je zijn om over te steken , en dan nog stom dronken!!! een fikse boete laten betalen, en de kosten van alle hulpdiensten laten betalen, dan leren ze het wel af. doen echt geen 2e x meer dan.
Jos (24-7-2011 om 12:16)
Het waren 2 stom dronken vrouwen die tegen het peleton ingingen en daarna zat de ene nog in het cafe weer een x
JJ (23-7-2011 om 23:15)
Het bleken 2 stom dronken vrouwen te zijn die overstaken waarvan de een erna gelijk weer aan de bar hing om verder te zuipen.
Cookie-instellingen beheren