Weerbericht:
Enkele onweersbuien, vooral morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 38 km

Gewonde bij wielerronde Kortgene

Toegevoegd: 23-07-2011, 20.47 uur - Update: 24-07-2011, 20.45 uur
Bij het incident zijn drie ambulances en een traumahelikopter opgeroepen
Bij het incident zijn drie ambulances en een traumahelikopter opgeroepen
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
KORTGENE - Tijdens de wielerronde van Kortgene zijn twee vrouwen, die de weg overstaken, aangereden door een peloton wielrenners.

Rond 18.30 uur reed het wielerpeloton over de Weststraat in Kortgene toen de vrouwen uit het publiek de weg overstaken. Volgens getuigen staken beide vrouwen opeens de weg over juist op het moment dat het peloton voorbij reed. Beide vrouwen en meerdere renners kwamen ten val en liepen diverse verwondingen op.


Omdat niet duidelijk was hoeveel mensen er gewond waren en hoe ernstig zijn drie ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Uiteindelijk is er één persoon afgevoerd naar het ziekenhuis. De verdere wedstrijd werd afgelast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wielrennertje (26-7-2011 om 20:27)
Jammer hoor datje op die leeftijd stront bezoepen de weg oversteekt
FvH (26-7-2011 om 09:58)
Als je zo stomdronken bent dat je niks meer om je heen in de gaten kan houden,dan is dat oerstom! Nou moeten we niet allemaal de kroegbaas etc de schuld geven. Die zatte vrouwen zijn zelf volwassen en hebben eigen verantwoording.rekening sturen voor schade aan fietsen en ambulance's.
Mark (25-7-2011 om 23:01)
Anoniempje, waarom reageer je zo ie zo anoniem? we zijn niet boos op je ofzo we hebben gewoon een discussie met je ik heb het zien gebeuren en of daar nou hekken hadden gestaan of niet ze waren toch wel de weg opgelopen door de drank die ze op hadden
Anoniempje (25-7-2011 om 11:03)
Ik vind sommige reacties wel wat overdreven hoor.1. dat naar het cafe gaan was haar toegesproken omdat ze helemaal overstuur was. denk je dat ze niet bij haar vriendin wilde zijn, sterker nog ze mocht niet mee, en ze was er helemaal overstuur van!! Het parkoer was daar niet afgezet! dus is niet stom
Zeeuwsvlaamse (25-7-2011 om 08:18)
Stom van die ondernemers om nog alcohol te schenken aan dergelijke mensen en ze dan naar buiten te laten gaan, terwijl er een dergelijk evenement bezig is. In Westdorpe werden de dijkfeesten gedoemd een boete te betalen voor schenken alcohol aan jongeren en nu dit in Kortgene en dat kan wel!!!
FvH (25-7-2011 om 08:02)
Het moet dus zo zijn dat de organisatie op alle plekken aanwezig moet zijn,volgens dhr/mevr anoniem?! Wat belachelijk!Eigen verantwoording heb je ook nog.Nu is het een wielerronde,in het verkeer was het een vrachtauto.Dan is er ook geen organisatie die je met je stomme dronken kop kan redden!!
Cookie-instellingen beheren