Weerbericht:
Bewolkt, vanaf zaterdagmiddag van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval Nieuw-Namen

Toegevoegd: 24-07-2011, 05.24 uur - Update: 24-07-2011, 16.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUW-NAMEN - De hulpdiensten zijn in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor een ongeval in Nieuw-Namen.

Even voor 02.45 uur verloor een 19-jarige man uit Kieldrecht (B) op de Woestijnestraat de controle over zijn voertuig en botste tegen een lantaarnpaal. Door de klap brak te lantaarnpaal in twee stukken. De bestuurderszijde raakte flink ingedeukt waardoor de bestuurder niet uit zijn auto kon. Hij moest door brandweerpersoneel uit zijn auto worden geknipt.


Daarna werden hij en zijn passagier, een 17-jarige inwoner van de gemeente Terneuzen, naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek. De 19-jarige bestuurder heeft vermoedelijk een gebroken arm, zijn passagier raakte slechts licht gewond. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (24-7-2011 om 10:21)
Ziet er uit als een glad weggetje, heeft ook net geregend zo te zien.
Cookie-instellingen beheren