Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Aanhoudingen tijdens City of Dance

Toegevoegd: 24-07-2011, 14.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Afgelopen zaterdag vond in Middelburg het evenement City of Dance plaats. Tijdens dit evenement zijn door de politie 10 personen aangehouden. In het kader van het Lik op Stuk beleid werden namens het OM gelijk transacties aangeboden.


Vier personen werden aangehouden voor verstoring van de openbare orde. Ieder van hen kreeg een schikking van 250 euro. Eén persoon kreeg een schikking van 250 euro aangeboden voor vechten op de openbare weg. Die kon hij niet betalen, tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

Eén persoon betaalde een schikking van 200 euro voor het in bezit hebben van softdrugs. Verder werd één persoon aangehouden voor mishandeling en verstoren evenement. De verdachte werd na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Een andere verdachte werd aangehouden voor baldadigheid. Ook hij werd na verhoor en opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld. Een 24-jarige Middelburger werd aangehouden voor mishandeling van meerdere personen. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Een 23-jarige plaatsgenoot die probeerde de aanhouding te voorkomen werd eveneens aangehouden. Deze laatste is inmiddels met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (25-7-2011 om 13:59)
Heb niets tegen een feestje. maar waarom moet die rot "muziek" zo gruwelijk hard? in dauwendeale kon je geen raan openzetten. die rotherrie dreunde door de hele wijk. en dan willen ze waarschuwen tegen gehoorschade. als je daar vlak bij staat is dat echt niet goed voor je trommelvlies.
@burger (25-7-2011 om 09:46)
@burger, je kan ook gaan verhuizen naar een dorp als je het niet aan kan om in een stad te wonen?
Frans (25-7-2011 om 09:45)
Burger, wat is nou 1 dag van een heel jaar? Zo vind ik het ringrijden niets aan, zo vind ik de mosselfeesten niets en zo mogen van mij alle toeristen ook weg blijven, maar gelukkig zijn er vele andere die het wél leuk vinden, je kan ook een weekendje weg gaan als je er last van hebt?
Mar (25-7-2011 om 08:26)
Dit was maar één dagje? In Vlissingen hadden we een aantal dagen Onderstroom, en aansluitend de kermis. Gezellig toch? Wees blij dat er nog iets georganiseerd wordt! Live & let live...
Haha (24-7-2011 om 22:21)
@burger , haha niet zo zeuren, koop oordopjes of ga verhuizen. zo'N feest is 1 keer in het jaar!
Jor (24-7-2011 om 21:42)
@ burger Wat een gezeur over die geluidsoverlast!!! Er is nu 1 dag van de 365 dagen per jaar een geweldig festival in middelburg waarbij iedereen die dat wil eens een keer lekker los kan gaan de andere 364 dagen kan jij je lol op want dan is het weer lekker rustig dus waar klaag je over......
Cookie-instellingen beheren