Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
103 files van totaal 388 km

Belgische oplichters opgepakt in Cadzand

Toegevoegd: 24-07-2011, 16.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
CADZAND - In een woning in Cadzand-Bad zijn zaterdagmorgen twee Belgische oplichters aangehouden. Het zijn twee mannen van 43- en 45 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats.
 
Tijdens onderzoek werden een camper en twee personenauto's in beslaggenomen. In één van de auto's lagen gestolen Belgische kentekenplaten. Met de aanhouding van het tweetal worden in één keer een aantal oplichtingszaken in België opgelost.


Eerder vorige week werd in Cadzand-Bad ook al een soortgelijke Belgische camper in beslaggenomen. Ook deze camper was in België onderdeel van een oplichtingszaak. Beide zaken hebben verband met elkaar en kunnen aan de praktijken van dit duo worden toegeschreven.

Het gedrag van dit tweetal viel op bij buurtbewoners die de politie waarschuwden. Al vrij snel werd duidelijk dat er rondom de woning ongeoorloofde praktijken afspeelden en werd een onderzoek ingesteld. Tijdens dit onderzoek werd goed samengewerkt met de politie in Belgié wat uiteindelijk resulteerde in de aanhoudingen.

Het duo is ingesloten in afwachting van hun overbrenging/uitlevering aan België. Justitie zal bepalen wat er met de in beslaggenomen voertuigen en kentekenplaten gaat gebeuren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren