Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Belg met softdrugs aangehouden

Toegevoegd: 24-07-2011, 16.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRESKENS - Op het Veerplein is zaterdagmiddag een 24-jarige man uit Blankenberge (B) aangehouden omdat hij in het bezit was van softdrugs.

Door surveillerende agenten was gezien dat de man van de veerboot kwam en in zijn auto stapte. Bij aanspreken roken zij een henneplucht in de auto. Bleek dat de man in het bezit was van twee zakjes hennep. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Daar werd de hennep in beslaggenomen en kreeg hij een boete van 400 euro. Uit navraag bleek ook nog dat hij nog zeven boetes had openstaan met een totaalbedrag van 492 euro. Die heeft hij ter plaatse betaald.
 
De 400 euro boete voor de hennep kon hij niet meer betalen en daarom werd in overleg met het OM zijn auto in beslaggenomen. Zodra hij de boete betaald heeft, mag zijn auto terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750