Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bij Vlissingen met Saab op vangrail Rijksweg A58

Toegevoegd: 18-02-2006, 14.57 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VLISSINGEN - De bestuurder van een zwarte Saab is vanmiddag met zijn auto op de vangrail van de A58 beland. Er raakte niemand gewond.

De man reed even voor tweeën met zijn personenauto over de Sloeweg in de richting van de Rijksweg A58. Ter hoogte van de Watertoren bij Oost-Souburg reed hij op de vangrail. De man kon zelf niet meer met zijn auto van de vangrail komen dus zodoende werd Kuzee Autologistiek ingeschakeld.

De medewerker van het bergingsbedrijf kwam ter plaatse met truck 5. Met behulp van de takelwagen werd de personenauto eerst aan de voorzijde van de vangrail getild. Daarna werd ook de achterkant van de Saab weer naast de vangrail gezet.

Tijdens de bergingswerkzaamheden ontstond een kleine file aangezien de toegang naar de Rijksweg af en toe niet toegankelijk was. Een politieagent begeleidde het verkeer tijdens de bergingswerkzaamheden. Overigens kwam ook iemand van Rijkswaterstaat ter plaatse om de vangrail te controleren.

De oorzaak van het ongeval is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren