Weerbericht:
Bewolkt en vooral vanochtend regen. Zacht
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen uit raam gevallen in Oost-Souburg

Toegevoegd: 25-07-2011, 21.10 uur
De jongen is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De jongen is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
De jongen is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
© Foto: Rob Altena
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Maandag rond 13.30 uur is in een woning in de Doornluststraat in Oost-Souburg een 6-jarige jongen uit een raam op de eerste verdieping gevallen.

De jongen kwam terecht op het betegelde terras en was korte tijd buiten bewustzijn. Hij raakte gewond aan zijn pols en schouder.


Ook liep hij diverse schaaf- en valplekken op. De jongen is naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (1-8-2011 om 07:57)
@ ouders: nee hoor, ik denk niet dat jullie achterlopen, en oordelen is al helemaal de bedoeling niet; het was maar een tip. Ik heb die dingen ook gehad, en die krijg je als kind echt niet open.Gelukkig is het goed afgelopen, en zijn jullie een beetje van de schrik bekomen.
Mieke (30-7-2011 om 13:17)
Vooroordelen zijn zo makkelijk, een ongeluk zit in een klein hoekje hoor, kids zijn zo ongelofelijk snel. En niemand is perfect toch? De ouders hebben er echt wel alles aangedaan!
De ouders (29-7-2011 om 11:15)
@mar:denk je dat we achterlopen? Als je de situatie en de mensen niet kent mag je in mijn ogen niet oordelen. de ouders
Ikke (28-7-2011 om 23:26)
@Mar...misschien zaten die er op???? en was de kleine slimmer dan die sloten?? Je weet het niet he? maar wij wel en ja die zaten erop.... Word beetje boos van deze recties omdat ik weet hoe het was en hoe zijn ouders zijn....ZE DOEN ALLES VOOR HUN KIDS........Nu duidelijk voor iedereen????
Mar (28-7-2011 om 14:53)
Ik vind de reactie van Yasmina helemaal niet zo vreemd. Er zijn tenslotte van die veiligheidsslotjes voor ramen in de handel; je kunt je raam dan een paar cm openzetten maar niet verder....misschien een idee?
Ikke (27-7-2011 om 10:46)
@Yasmina...Deze ouders konden er echt niets aan doen....Ze zijn heeeel voorzichtig en goed voor hun 2 kinderen. Niet oordelen als je ze niet kent. Ken ze persoonlijk en tegen deze jongeman is geen slot opgewassen. Sterkte, ben blij dat hij weer lekker thuis is en dat het zo afgelopen is.
Cookie-instellingen beheren