Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Geld van loverboy naar staatskas

Toegevoegd: 28-07-2011, 19.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag een 34-jarige Goese loverboy een bedrag van bijna 66.000 euro in de staatskas moet storten. De officier van justitie had hetzelfde bedrag geëist.


De Goesenaar, die is verhuisd naar Leeuwarden werd november 2007 wegens vrouwenhandel veroordeeld tot 33 maanden gevangenisstraf. De man zou al tien jaar actief zijn als loverboy. Van de labiele vrouw die hij tot prostitutie had gedwongen verwachtte hij minimaal duizend euro per week.
 
Het geld werd er door hem in recordtempo weer doorheen gejaagd met gokken, feesten en dure spullen.

Zie ook:
- 16/06/2011: OM: Geld loverboy naar staatskas


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (30-7-2011 om 15:30)
Ik wil ook graag even kwijt dat het te triest voor woorden is dat het geld naar de staat gaat. Dit zijn inderdaad net zulke praktijken als de mafia er op nahoudt, blijkbaar is dit legaal maar verschil is er nauwelijks. Niet eens compensatie voor de vrouw gegeven. Walgelijk.
Nicky (30-7-2011 om 13:49)
Ik vind dat het geld naar de vrouw moet gaan
Marco (29-7-2011 om 15:11)
Inderdaad ja, geld aan de slachtoffers van die idioot geven... dacht ik dus ook. Waarom de staatskas, kom op zeg. Word er af en toe zo moe van, al die onzin. Echt hoor... ongelooflijk.
Frans (29-7-2011 om 15:00)
Waarom pakken ze geen moordenaars of kinderverkrachters? Oja, daar valt niet aan te verdienen! Lekker krom, iedereen die op een valse manier geld heeft verdiend moet het aan de regering geven, hoezo maffia praktijken?
Roosje (29-7-2011 om 12:23)
Ik vind dat het geld naar die vrouw moet gaan zodat ze een nieuw leven kan opbouwen , als ze alles moest afgeven heeft ze het nu dubbel moeilijk maar ja daar staan ze niet bij stil je bent en blijft toch maar een nummer dat is bij sommige gevallen zoals dit toch heel jammer.
Veer (29-7-2011 om 12:15)
Nou ja zeg!! Dus de staatskas wordt gespekt met geld verdiend door prostitutie, belachelijk zeg, dat vrouwtje zou vergoeding moeten krijgen!
Cookie-instellingen beheren