Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijke steekpartij in Nieuwdorp

Toegevoegd: 29-07-2011, 18.52 uur
De politie doet momenteel nog onderzoek in het park.
De politie doet momenteel nog onderzoek in het park.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
NIEUWDORP - Bij een steekpartij in Nieuwdorp is vanavond een vrouw om het leven gekomen. Dit heeft de politie Zeeland bevestigd.
 
Rond 18.15 uur stak een man een vrouw neer aan de Havenweg. De dader kon door de politie gelijk worden aangehouden. De vrouw is aan haar verwondingen overleden.


Volgens de politie ligt door oorzaak van de dodelijke steekpartij in de relationele sfeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J.j (30-7-2011 om 10:45)
Eerst worden er 2 vermoorde mensen begraven in nieuwdorp en nu steken zu een vrouw dood en ook in nieuwdorp gaat lekker hier ik wens de na bestaande veel sterkte toe.
Middelburger (30-7-2011 om 09:31)
Zieke geesten lopen er in de maatschappij rond. Moet ik nu maar mijn vriendin in een kluis verstoppen, voor haar en mijn veiligheid, omdat haar ex zo om de hoek kan lopen? Het moet niet gekker worden!
Willem (30-7-2011 om 07:59)
Zeeland gaat aardig in de richting van de randstad. 1 gek die 2 mensen vermoord, een andere gek die zijn ex vermoord. "fijn" voor de kids later: "waar is je moeder?" "o, die is vermoord." die hufter gaat de staat weer veel geld kosten. bewezen dader te zijn? afschieten. sterkte voor de familie.
Remco (30-7-2011 om 06:58)
@marijke wat heeft dit nu weer met vergunningen te maken? Een mes is niet vergunningsplichtig, in iedere keuken liggen die.. En wat kun je doen tegen dit soort maniaken? In ieder geval veel sterkte voor de twee arme kinderen die nu zonder moeder verder moeten leven.
Pluis1962 (30-7-2011 om 00:50)
Helaas is mijn vriendin Michelle niet meer. Ze is vermoord, zij laat 4 kinderen achter.
Gerard (30-7-2011 om 00:15)
@marijke, je reactie slaat nergens op...veelste soft, vergunningen voor alles...iedereen heeft een messenset in de keuken....jij vast ook...VERGUNNING VRIJ!!!!
Cookie-instellingen beheren