Weerbericht:
Bewolkt en vooral vannacht onstuimig met regen en zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijke steekpartij in Nieuwdorp

Toegevoegd: 29-07-2011, 18.52 uur
De politie doet momenteel nog onderzoek in het park.
De politie doet momenteel nog onderzoek in het park.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
NIEUWDORP - Bij een steekpartij in Nieuwdorp is vanavond een vrouw om het leven gekomen. Dit heeft de politie Zeeland bevestigd.
 
Rond 18.15 uur stak een man een vrouw neer aan de Havenweg. De dader kon door de politie gelijk worden aangehouden. De vrouw is aan haar verwondingen overleden.


Volgens de politie ligt door oorzaak van de dodelijke steekpartij in de relationele sfeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (31-7-2011 om 13:42)
@ andere Mar: Idd, kom jij van een andere planeet of zo?Helaas gebeuren dit soort dingen overal; dus ook in Zeeland.Wake up! Heel veel sterkte voor alle betrokkenen.
Lian (30-7-2011 om 17:17)
We moeten wat aardiger voor mekaar zijn,ook al ken je mekaar niet, het gebaar doet zoveels goeds.
An (30-7-2011 om 14:28)
Hoewel ik het eens ben dat de rechtspraak + de straffen in ons landje wel een "beetje" aangescherpt mogen ben ik toch van mening dat je daar dit soort misdaden niet mee gaat voorkomen... Dit zijn moorden uit haat, die worden denk ik niet gepleegd na eerst over de gevolgen te hebben nagedacht.... :(
Ik (30-7-2011 om 13:36)
@Marijke: Wat gaan we hier aan doen? Emigreren! En dan gelijk ook stoppen met reageren op nieuwsitems graag. Want je schrijft zoveel onzin de laatste tijd.
Pluto (30-7-2011 om 13:35)
Mar (29-7-2011 ) je had beter mars kunnen heten.. dat mensen elkaar dood maken is al een tijdje ! nu dat het net achter elkaar is en dan in zeeland, tja dat verwacht je niet, maar dat het nieuws aanstekelijk werkt, 3 keer scheepsrecht wanneer de volgende...mijn gedachten zijn bij de kinderen
Pascalle en Kaily (30-7-2011 om 12:50)
Dit is te erg voor woorden. 1 van de 4 kinderen is een goeie bekende van Kaily. Wij wensen alle nabestaanden, familie, vrienden, kennissen en iedereen die hun kent heeeel veel sterkte met dit dramatische verlies. vooral de 4 kinderen.
Cookie-instellingen beheren