Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Identiteit slachtoffer moord bekend

Toegevoegd: 29-07-2011, 21.56 uur - Update: 30-07-2011, 19.22 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - Het slachtoffer van de fatale steekpartij in Nieuwdorp is een 36-jarige vrouw uit de gemeente Borsele. Dat bevestigt politiewoordvoerder Mirja Vis.

Volgens Vis werd de vrouw rond 18.10 uur in het park tussen de Hertenweg en de Havenweg neergestoken door een man. De politie heeft een verdachte aangehouden. Volgens de politie gaat het om een 39-jarige man, eveneens uit de gemeente Borsele. De aanleiding voor de steekpartij zou in de relationele sfeer liggen. Volgens de politie is de verdachte de ex van het slachtoffer. De vrouw laat vier kinderen achter.


Momenteel wordt nog uitgebreid onderzoek gedaan in het park. De technische recherche is ter plekke. Officier van Justitie Rammeloo is ter plaatse geweest. Er is door de politie een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) opgestart.

Al snel na de moord in het park werd bij een woning aan de Prinses Margrietstraat een politiewagen gestationeerd. Die staat er nog steeds. In de straat zou zich de woning van het slachtoffer bevinden. 

Zie ook:
- Dodelijke steekpartij in Nieuwdorp (29-07-2011)


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sandra (2-8-2011 om 14:26)
Lieve Michelle, wist niet wat ik hoorde van mijn ouders, kan het nog steeds niet bevatten. Je hoort het wel, maar dan is het ver weg. Je denkt dit gebeurd niet in mijn famlie. Heel veel sterkte voor je vader, moeder, broer en zus en vooral je 4 kinderen. Rust zacht, je nicht Sandra.
Mar (31-7-2011 om 13:58)
@ Empaat: Jou empatisch vermogen is iig ver te zoeken als je meent deze pseudo-psychologische nonsens hier te kunnen debiteren. Probeer eens aan de familie te denken, die dit ook leest.
Blikkie (31-7-2011 om 12:06)
Iedereen heeft het over dat de rechters zwaarder moeten straffen, maar zij houden zich gewoon aan de wet! Die mensen die dat altijd zo hard schreeuwen moeten gewoon gaan stemmen! Wij hebben hier allemaal zelf voor gekozen!
Loes (31-7-2011 om 08:42)
@paul.....we keuren het niet goed, maar hoe jij het zegt is ook zo.......maar dat ziet men niet altijd
Bert (30-7-2011 om 21:27)
Lieve Quinty, Kayleigh en Maudy, en Bas natuurlijk. Iets ergers kon jullie niet overkomen. Ik wens jullie heel veel sterkte in de rest van jullie leven en hoop jullie op vrijdag toch weer eens tegen te komen. X
Kilo (30-7-2011 om 20:10)
Ik zie her als een werkende moeder, die 3 kinderen moet opvoeden onder niet normale omstandighen. De folders gaat rond uitdelen en proberen en leefbaar leven van te maken. Zwaar genoeg om overeind te blijven. Het is een treurig verhaal.
Cookie-instellingen beheren