Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Man met mes geeft kopstoot

Toegevoegd: 30-07-2011, 19.00 uur
Door: Roland de Jong

DOMBURG - In de Stationsstraat in Domburg is zaterdag een 21-jarige Middelburger aangehouden wegens het in bezit hebben van een mes.


De eigenaar van een horecabedrijf zag rond 02.00 uur dat de man in zijn zaak een kopstoot aan een andere bezoeker uitdeelde en wilde hem vervolgens verwijderen. Hij greep de 21-jarige bij zijn jas en voelde hier een mes inzitten. Hierop hebben beveiligers hem vastgehouden. Agenten die in de buurt waren, hebben de man aangehouden.

De Middelburger bleek ook nog een gripzakje wiet van 1,2 gram bij zich te hebben. Hij deed afstand van zowel het mes als van de wiet. Na het afleggen van een verklaring werd de man later weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (31-7-2011 om 23:31)
En zoals gewoonlijk staan de beste stuurlui weer aan wal :) Als we maar kunnen afgeven op de politie he mensen ?
Verstand komt met de jaren (31-7-2011 om 22:56)
@Jonkoman - jij bent zeker alleen in de vakanties naar school geweest ? Het gezegde luidt: Verstand komt met de jaren. Helaas, voor sommigen komt het echter nooit !!
Jonkoman (31-7-2011 om 20:03)
Alsof een beetje wiet zo erg is om bij te hebben.. pff gelijk in beslag nemen.. en die agent neemt zeker een biertje als hij thuis komt.. ALCOHOL is een HARDDRUG en wiet een SOFTDRUG
Frans (31-7-2011 om 19:01)
@Zeeuw, inderdaad. Die aanpak is veel te soft. Geweldpleging zou minstens bestraft moeten worden met een week celstraf.
Jan (31-7-2011 om 13:33)
Na het afleggen van een verklaring werd de man later weer in vrijheid gesteld DANK U WEL MENEER de politie!!! mag ik nu thuis ff mijn pistool halen of een ander wapen want ik ben nog niet klaar met die vent OK jongen ga maar!! ,het wordt steeds gekker hier in NL want we moeten bezuinigen
Zeeuw (30-7-2011 om 22:36)
NATUURLIJK! laat zulke gasten maar weer los! Op naar de volgende kopstoot,mes,wiet, enz.... Zo leren ze het nooit. Een nacht achter slot en grendel op z'n minst!
Cookie-instellingen beheren