Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 262 km

Vrouw mishandeld in Renesse

Toegevoegd: 31-07-2011, 20.54 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - Op de Stoofweg in Renesse is zaterdagmiddag een 43-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland aangehouden wegens mishandeling in de relationele sfeer.


De man, die buiten op straat werd aangehouden, had in een woning in Renesse een 44-jarige vrouw mishandeld. Hij had haar zodanig geslagen dat zij letsel aan haar hoofd opliep, alsmede diverse kneuzingen en blauwe plekken.

De vrouw is behandeld bij de huisartsenpost. De man is in verzekering gesteld en zit in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (1-8-2011 om 20:07)
@Vrouwe Ik denk dat je mijn bericht misschien eens wat beter moet lezen , Ik zeg wat is er loos hier in Zeeland de laatste tijd. NIET dat het iets met Zeeland zelf te maken heeft ;)
Willem (1-8-2011 om 10:40)
Uitgaan wordt steeds gewelddadiger--lontjes korter en teentjes langer. EEN scheve blik en meteen staan ze te meppen, OOK de meiden. je ex of je vrouw, toe maar, ram ze in elkaar. zo wordt uitgaan een angstaanjagend avontuur en niet meer leuk. raar geweldsvirus heerst tegenwoordig.
Vrouwe (1-8-2011 om 10:38)
@Ik en misschien nog anderen, Heeft totaal NIETS met Zeeland te maken. Dit heeft maar met één ding te maken: de persoonlijkheden van die mensen die anderen dit aandoen. Misschien speelt wel mee, dat er veel mensen op deze site en in de PZC zodanig emotioneel reageren, dat men er té veel bijhaalt.
Ik (31-7-2011 om 23:40)
Wat is er de laatste tijd toch loos hier in zeeland. Als het in de relatie niet bevalt dan ga je maar meppen of erger nog moorden. DStuur ze maar op een werkkamp waar lijfstraffen worden toegepast. Leren ze het wel af vrouwen te slaan....
Cookie-instellingen beheren