Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 360 km

Huiselijk geweld Middelburg

Toegevoegd: 31-07-2011, 21.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vrijdagavond werd op het politiebureau Achter de Houttuinen in Middelburg een 25-jarige Middelburger aangehouden wegens huiselijk geweld.


De man had in de nacht van donderdag op vrijdag in een woning in de Meanderlaan in Middelburg een 31-jarige vrouw zodanig mishandeld dat zij diverse blauwe plekken en letsel aan haar handen had opgelopen.

De vrouw was al eerder door hem mishandeld en ook had hij in de afgelopen periode diverse vernielingen in de woning gepleegd. De Middelburger meldde zich vrijdagavond bij het politiebureau en werd gelijk aangehouden. Hij zit in verzekering in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bcl (2-8-2011 om 22:50)
Politie sucks!!! me zusje is 3 jr lang mishandeld onder blauwe plekken kapot overal dit was nix vergeleken met wat me zusje had n politie dee nix 3 jr klang hulp gevraagd gesmeekt en niks ...
Ikke (1-8-2011 om 21:48)
Geweld is verkeerd. Wat bereik je daar nu mee? NU toevallig een man. Oke. Kunnen de mensen niks meer uitpraten met elkaar? nee, de relaties draaien alleen nog om sex? Liefde komt uit het hart, dan kan er een woordenwisseling zijn, maar dan komt er na regen zo weer zon. en, waar 2 kijven, 2 schuld.
Ik (1-8-2011 om 19:52)
@meneer zondernaam: Welja therapie en een zachte aanpak...Dat werkt ......En toen werd je wakker toen je hoorde dat dezelfde man zijn exvrouw na zijn therapie om het leven bracht... We moeten eens af van dat softe gedoe hier!
@ik (1-8-2011 om 10:46)
Geweld met geweld oplossen is een lekkere oplossing? We leven in Nederland niet in een land waar dat soort praktijken nog mogelijk zijn. Therapie lijkt mij toch wel het best voor dit mannetje en een omgangsverbod zou ook niet verkeerd zijn.
Archaois (1-8-2011 om 10:14)
Ik vraag me som af of die vrouwen wel tactisch bezig zijn in hun huwelijk.Vrouwen kunnen soms toch ook het bloed onder de nagels van hun mannen halen waardoor ze door het lint gaan? Daar hoor je nooit niks over. Geweld is altijd uit de boze. Wat is het hele verhaal? Ligt de schuld altijd bij de man?
Muus (1-8-2011 om 07:43)
Ja ach zo heb je weer een voorbeeld denk all na wat er gebeurd als je dit over de kant laat gaan en ja weer dauwendale WAKKER WORDEN AUB het is weer een waarschuwing
Cookie-instellingen beheren