Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

AT verricht arrestatie Middelburg

Toegevoegd: 02-08-2011, 19.30 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een arrestatieteam heeft vanmiddag in Middelburg een man aangehouden. Dat bevestigt de politie.


Rond 13.00 uur kwam de melding binnen dat zich in een woning aan de Pieter Boddaerstraat een verwarde man bevond. Na zo'n twee uur werd de hulp ingeroepen van de Zeeuwse Regionale Ondersteuningsgroep (ROG).

Zij moesten een poging doen om de woning te betreden, maar dit lukte niet en hierna werd het arrestatieteam opgeroepen. Onder meer een onderhandelaar ging ter plekke.

Rond 17.20 uur werd een ambulance stand-by gezet. Rond 18.00 uur werd de persoon aangehouden. De politie kon vanavond nog niet meer melden over de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Warboel (4-8-2011 om 21:24)
@ frans, ik ben ook niet diegene die beweerd dat dit soort dingen is te voorkomen met willekeurig preventief ingrijpen, dat doet u zelf !
Frans (4-8-2011 om 16:54)
Ik spreek mezelf nergens tegen. Het is heel simpel. In dit geval is er actie ondernomen om erger te voorkomen, maar dat kan niet altijd, dus is het wel heel simpel om te stellen "waar was de politie in dat en dat geval" want de politie kan nu eenmaal niet overal tegelijk zijn. Snap je dat niet?
Actie - reactie (4-8-2011 om 15:09)
Ik deel toch de mening dat de monsterlijke bezuinigingen van het kabinet wel zo zijn uitwerking heeft op de maatschappij. dat ontkennen zou betekenen dat wat er in den haag gebeurd totaal geen invloed zou hebben. dan kunnen ze dus net zo goed naar huis als men zo simpel gaat denken.
Contradictory (4-8-2011 om 11:39)
Frans blijft zichzelf tegenspreken, eerst moet het volgens hem erger voorkomen worden door vooraf ingrijpen, en dan schrijft hij :" je moet wel erg simpel zijn om te denken dat alles zomaar voorkomen kan worden". ik weet het niet maareuh...
Warboel (4-8-2011 om 11:14)
@ francois, u spreekt tenminste duidelijk taal, maar de situatie die u schetst, is dan alleen nog maar een melding van een mogelijk verward persoon al genoeg ? wat is dan de criteria om als "verward" bestempeld te worden ? wie maakt dan die "kundige" inschatting ? de buurvrouw ?
Warboel (4-8-2011 om 11:06)
Hahaha, frans kan niet tegen zijn verlies en wordt dan duidelijk kwaad en (verbaal) agressief, niet echt goede argumenten. en nee, ik betaal helemaal niets zelf :P alsof mensen op laten pakken door het ATal niet meer kost zeker ? u heeft helemaal geen zinnige argumenten gewoon.
Cookie-instellingen beheren