Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Vermiste man weer terecht

Toegevoegd: 02-08-2011, 20.14 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De sinds begin vorige maand vermiste Ed Palar uit Vlissingen is weer terecht.


Palar ging maandag 4 juli met onbekende bestemming van huis. Sindsdien ontbrak ieder spoor van de man. Hij vertrok met zijn zwarte Volvo S80.

De man verkeert in goede gezondheid.

Zie ook:
- Vlissinger al bijna maand vermist (02-08-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
An (3-8-2011 om 20:40)
Frans, de berichtgeving is zeer summier, en ik typ nooit om het typen. Typ wel genoeg op mijn werk. Jij zou eens moeten leren dat iedereen een eigen mening mag hebben. En die geef ik dus, leer er mee leven.
Maria (3-8-2011 om 20:27)
Gelukkig dat ik dus niet in een bekrompen wereld leef zoals word gezegd maar er zijn veel instanties waar je terecht kunt als je problemen hebt deze mensen hebben hun zwijgplicht zelfs als je niet wilt of naar huis kan wat meneer betreft is het gek na een maand een vermissing pas te melden
Mar (3-8-2011 om 14:58)
@ Thera: Idd, je neemt me de woorden uit de mond!
Frans (3-8-2011 om 14:55)
Wees blij dat hij levend terecht is ipv dat het iets is overkomen, maar nee mensen moeten hier weer eens negatief zijn zoals wel vaker. Maria en An typen ook om maar wat te typen zonder te weten wat de reden nou is geweest.
Thera (3-8-2011 om 14:07)
En wederom weer veel loze suggesties van mensen -oa maria en zoeker- die het beter denken te weten. Die staan er blijkbaar niet bij stil dat iets wel eens een andere reden kan hebben dan hetgeen zich standaard in hun eigen bekrompen wereld afspeelt.
Iemand (3-8-2011 om 13:43)
En dan mijn inbreng... Wat fijn voor de mensen die deze man een maand gemist hebben dat ze niet meer in onzekerheid moeten leven. Wat de reden van zijn verdwijning dan ook is.
Cookie-instellingen beheren