Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Celstraf voor agressieve man

Toegevoegd: 03-08-2011, 14.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft woensdag een 22-jarige Vlissinger een gevangenisstraf van een half jaar, plus nog eens een half jaar voorwaardelijk, een proeftijd van drie jaar en toezicht door de reclassering opgelegd.

Op 14 april van dit jaar kwam de man na een verblijf in de gevangenis dronken thuis en kreeg binnen de kortste keren een woordenwisseling met zijn moeder. De ruzie ontaardde in een handgemeen waarbij hij zijn moeder flinke klappen gaf en haar keel dichtdrukte. Zijn vriendin, die tussenbeide wilde komen, kreeg een elleboogstoot in het gezicht.


De straf is conform de eis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Row (4-8-2011 om 14:31)
Goeie actie, maar beter gelijk voor 3 jaar terug de cel insteken.... Wanneer leren mensen nou eens hun handjes thuis te houden??
Renata (4-8-2011 om 00:09)
He he, worden de rechters ook eindelijk wakker??? Bravo.
Adri (3-8-2011 om 15:15)
Aha, dus geen taakstrafje en "foei, mag je niet meer doen!" zoals vele reageerders hier dachten...
Cookie-instellingen beheren