Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 365 km

Jongetje ten val op Boulevard

Toegevoegd: 03-08-2011, 14.37 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is vanmiddag een jongetje over de reling bij de Boulevard gevallen. Hij raakte gewond.

De jongen maakte zijn onfortuinlijke val van circa drie meter rond 13.30 uur nabij de Boulevard Bankert. De strandwacht, de politie, de ambulancedienst en de Rotterdamse traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen.


De helikopter werd uiteindelijk niet ingezet. Strandwachten van de strandbewaking Vlissingen verleenden eerste hulp waarna ambulancemedewerkers het jongetje stabiliseerden. De 9-jarige jongen is zonder spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Hij liep hoofdletsel op.

Het gebeurt elk jaar wel een paar keer dat er iemand vanaf de Vlissingse Boulevard op het lager gelegen strand of de glooiing valt. De strandwacht heeft in het verleden ouders al eens opgeroepen goed op hun kroost te letten als zij zich in de buurt van de railing begeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wesjuhh (5-8-2011 om 05:23)
Schandalig al deze reacties.. gebruik gezond verstand en dan kan je deze situatie niet beoordelen. Ik vind het diep triest dat mensen altijd maar moeten wijzen, om zo hunzelf ervan te overtuigen, dat ze zelf nooit wat fout doen. Er is in deze situatie maar 1 schuldige en dat is zwaartekracht.
Zeeuwse (4-8-2011 om 20:45)
@brabo'se,staat er dan in het bericht dat het kind gevallen is omdat de Ouders met een foon o.i.d bezig waren? kom op zeg, dit had een ieder kunnen overkomen, ja, zelfs kinderen van Ouders zonder foon o.i.d Je kan je kind niet 24/7 bewaken,en Ouders de schuld geven is m.i niet van toepassing
Oost-souburger (4-8-2011 om 20:15)
@west-middelburger,ik heb het niet over schuld of niet schuld,ik vind het te makkelijk om elke keer maar naar de ouders te wijzen,jij heb nooit wat gedaan ,kijk is in de spiegel wat jij allemaal uitgespookt heb in je leven,zou jij je ouders de schuld van geven !!!!! .
An (4-8-2011 om 19:05)
Hoe goed ouders op hun kinderen (moeten) letten. Ongelukken zullen blijven gebeuren. Ongelukken zijn een samenloop van gebeurtenissen die soms goed aflopen en soms niet! Wij kennen omstandigheden niet dus hoe kun je nu weer zeggen dat die ouders wel met hun telefoon bezig zullen zijn geweest ofzo??
Rechts zuid middel burger (4-8-2011 om 18:27)
@ O-souburger, kinderen moeten helemaal niet direct volwassen zijn, daar zijn het kinderen voor, en daarom zouden die volwassen ouders moeten hebben die beseffen dat kinderen nog kinderen zijn die continu toezicht nodig hebben. maar u denkt daar duidelijk anders over blijkbaar.
Oost-souburger (4-8-2011 om 17:00)
Zijn julie in eens volwassen geboren ofzo ,een kind moet gelijk volwassen zijn en alles maar kunnen,als julie nou alleen maar dom reageren en van de hele situatie niks weten ,hou dan julie mond,ik word daar zo moe van ,altijd maar weer naar de ouders wijzen .
Cookie-instellingen beheren