Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 44 km

Arrestatie na wilde achtervolging

Toegevoegd: 03-08-2011, 20.07 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een wilde achtervolging door Middelburg is woensdagavond geëindigd in een botsing. Er is zeker één verdachte aangehouden.

De politie meldde vanmiddag dat er vanaf de Duinstraat in Koudekerke een Fiat Panda was weggenomen. Het voertuig werd vanavond gesignaleerd in Middelburg. De politie zette daarop een achtervolging in die via de Schroeweg, de Vrijlandstraat en de Rozenburglaan de wijk Dauwendaele inging.


De groen gestolen Panda reed via de Wijdaustraat de Vlugtenburgstraat in. Hier werden zeker twee geparkeerd staande personenauto's aangereden. De beide auto's liepen schade op. Na deze botsingen sloeg de verdachte linksaf de Rustenburgstraat in. Hier kwam de wilde achtervolging ten einde. De Panda reed tegen een geparkeerd staande auto.

De verdachte ging er rennend vandoor richting... gevangenis Torentijd. Op het fietspad vlakbij de kruising Torenweg-Kruitmolenlaan kon de verdachte worden ingerekend.

Of de verdachte nog meer op zijn kerfstok heeft dan alleen de diefstal van de auto is niet bekend.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klopgeest (4-8-2011 om 04:42)
Nu krijg de eigenaar van de panda schade raporten voor zijn verzekering de politie uw vriend ?????? goed gedaan jongens!!!!!!
Bloem (4-8-2011 om 03:52)
Kijk er is hoeveel er sta aan poltie mensen voor 1 lullig lelijke groene autootje.. poltie zeeland heeft tog belangrijkere dingen toe doen als me ze allee maar een beetje te staan voor 1 auto belagelijk
F-side Panda (4-8-2011 om 00:53)
Ach, staat al weer op straat hoor. Met een 'niet meer doen hoor', 2 gevulden koeken en een toegoedbon
TC (4-8-2011 om 00:15)
De politie doet het ook nooit goed. Pakken ze de boef is het ook niet goed want och wat gevaarlijk allemaal. Pakken ze de boef niet wordt er weer gezegd dat de politie niks doet. Zinloos commentaar van dat soort mensen, get a life. Toppie politie, goed gewerkt !!
B (4-8-2011 om 00:10)
Politie heeft naar mijn idee goed zn werk gedaan. Tegenwoordig word er al gauw gezegt dat ze het niet goed doen,zou toch niet graag in hun schoenen willen staat!! Gelukkig geen kinderen op straat! Maar wel auto's met schade! Ook mijn groene golf die ik net heb is flink geramd :(
Wegmisbruikert (3-8-2011 om 23:47)
@ wim, ik denk ook dat wilde achtervolgingen met alle risico's voor omstanders compleet achterlijk is, als deze persoon binnen no time toch weer vrij rondloopt/rijd. want wees realistisch, dit is max. een maandje coole taakstraf en klaar, volgende carjack of roofmoord. en dat heeft zin volgens u ?
Cookie-instellingen beheren