Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Poging beroving Vlissingen

Toegevoegd: 03-08-2011, 20.33 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Woensdagmorgen rond 11.30 uur heeft een onbekende man geprobeerd om de portemonnee van een 57-jarige Vlissinger te stelen.

De 57-jarige man stond bij de geldautomaat aan de Coosje Buskenstraat in zijn woonplaats toen iemand probeerde de portemonnee uit zijn hand te grissen.


Omdat de man zijn portemonnee goed vast had, mislukte de beroving.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (12-8-2011 om 14:45)
Voorkomen dat het mogelijk is en niet zo onbenullig lopen zeiken over de aan/afwezigheid van een camera, dat moet de boodschap zijn. Je kunt ook een camera op je pet zetten en de dief gewoon nakijken. Handig voor je aangifte meneer de krent!
Rene (12-8-2011 om 14:44)
Geachte heer scrooge, één ding is u niet duidelijk (in dit geval) voorkomen is beter dan genezen. Wat heb je nou aan camera opnamen terwijl die ander met jouw poen ervandoor is? Zelf kan je uren doorbrengen voor je aangifte en verzekeringen!
Thera (4-8-2011 om 13:54)
Complimenten voor de man om alert te blijven tijdens het pinnen en portemonnee goed vast te houden ondanks schrik. Degene die hier gereageerd heeft onder @ bank v scrooge ; solliciteer naar directeur ipv dit soort loze reacties neer te zetten vanuit pure eigen frustratie.
De bank van scrooge (4-8-2011 om 11:50)
Heeft die bank dan geen camera bij dat automaat hangen dan ? en een cameratje kost tegenwoordig al bijna niets meer. het is maar wat de banken over hebben voor hun klanten hun veiligheid. een paar honderd voor camera's is ze al teveel. de directeurs bonussen daarintegen.. vele miljoenen..
Vlissinger (4-8-2011 om 00:47)
Op klaarlichte dag...word steeds gekker in dit land, en goed zo meneer dat u uw portemonnee goed vast hield, ikzelf doe dat ook altijd, je weet maar nooit tegenwoordig met al die gekken. Hoop dat meer mensen dat doen.
Cookie-instellingen beheren