Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Oververhitte spuitbus zorgt voor ontploffing en brandje

Toegevoegd: 19-02-2006, 17.53 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VLISSINGEN - Vannacht is de Vlissingse brandweer uitgerukt voor een binnenbrandmelding aan de Anjelierenlaan.

Rond vijf voor half vijf werden enkele bewoners van panden aan de Anjelierenlaan wakker van een knal en een rookgeur. Toen de bewoners gingen kijken bleken enkele klikobakken in een portiek in brand te staan. De politie was snel ter plaatse en kon het vuur grotendeels blussen door middel van een brandblusser.

De Vlissingse brandweer kwam ter plaatse met de tankautospuit 4531 en de hoogwerker 4551. De brandweerlieden hebben het brandje nageblust.

Volgens de politie is de brand ontstaan doordat een spuitbus die in één van de bakken lag te warm was geworden. Daardoor ontstond een kleine ontploffing. Dit zorgde voor de harde knal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750