Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Jongens spuiten graffity

Toegevoegd: 04-08-2011, 13.45 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - In Rilland zijn vannacht twee jongens betrapt op het spuiten van graffity in de buurt van het Westelijke Spuikanaal in Rilland.


De jongens werden betrapt door een beveiligingsbeambte. Hij zag de jongens lopen en vroeg hen wat ze aan het doen waren. Ze gaven direct toe dat ze graffity hadden gespoten en lieten de bussen verf zien.


Hierop heeft hij de politie gebeld en hebben de jongens samen met de politie alles bekeken. De jongens gaven aan veel spijt te hebben van hun daad en gaven aan alles zelf schoon te zullen maken. Ze kregen wel een bekeuring.

De jongens zijn afkomstig uit Steenbergen en Tholen en zijn 19 jaar oud.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ LION (6-8-2011 om 00:07)
Lion, als je een beetje in het bezit van een stel hersens zou zijn, dan snap je waarom die overvallers van brinks niet zijn gepakt, je kunt niet van een agent verwachten dat hij achter 5 man aangaat met AK-47's terwijl ze zelf een 9 mm pistool hebben,dus hou aub je mond!
Zeeuw (5-8-2011 om 10:18)
Ligt er een beetje aan wat deze jongens onder graffiti verstaan.. Van die rare leuzen op een muur spuiten (scheldwoorden etc.), dat kan iedereen natuurlijk. Maar ECHTE graffiti is KUNST!
M, (4-8-2011 om 21:36)
Ja hoor Petra, en als de politie niets doet is het ook weer niet goed zeker!
Lion (4-8-2011 om 19:52)
Als ze het verwijderen,dan geen bekeuring,zou ik zeggen, maar nee,de niksnutten,moeten hun geld ook opbrengen. dit is stukken makelikjker als brinks amsterdam,die schieten,en dan moet onze politie brigade zijn handen niet branden,want dan wordt het te link ppppppffffffffffffffff
Jacco (4-8-2011 om 19:04)
Nee Petra , Alles onderspuiten is lekker. Zou nog veel zwaarder bestraft moeten worden. Er kan tegenwoordig geen muurtje of gebouwtje onbespoten blijven.
Petra (4-8-2011 om 16:07)
Eerlijkheid wordt beloond toch!! Beter als dat ze zich volgooien en dronken achter het stuur gaan zitten of voor de grap iemand in elkaar slaan. Maar ja het zal wel hoe krom is krom!
Cookie-instellingen beheren