Overlast door ongelukken N57 en N59

Toegevoegd: 05-08-2011, 11.19 uur - Update: 05-08-2011, 18.25 uur

Het ongeluk op de N57 bij Noordwelle.
Het ongeluk op de N57 bij Noordwelle.
1
© Foto: Jan Kloet
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Ongelukken op de N59 bij Zierikzee en de N57 bij Noordwelle op Schouwen-Duiveland hebben vanochtend voor overlast gezorgd.

Het eerste ongeluk vond rond 07.00 uur plaats op de Nieuwe Koolweg (N59), vlakbij Zierikzee. Er was een auto in een sloot beland. De hulpdiensten kregen aanvankelijk door dat er sprake was van een beknelling, maar al na korte tijd bleek dat de bestuurder al uit de auto was.

Een 26-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duiveland kwam uit de Zandweg en verleende geen voorrang aan een 65-jarige bestuurster uit dezelfde gemeente. De 65-jarige vrouw kwam ondersteboven met haar auto in de sloot terecht, maar raakte niet bekneld. Zij is met de ambulance voor onderzoek naar het ziekenhuis in Goes gebracht. 

Een zelfde soort ongeluk deed zich rond 09.40 uur voor op de Stoofweg (N57) bij Noordwelle. Ook hier was een auto in een sloot gereden en werd gemeld dat er sprake was van een beknelling. In het voertuig zaten twee personen. Twee ambulances en twee brandweerauto's gingen ter plekke. Even werd de inzet van de traumahelikopter overwogen, maar die werd uiteindelijk niet gealarmeerd.

Voor zover bekend raakte er bij de ongelukken niemand ernstig gewond. De botsingen zorgden op de toch al drukke wegen wel voor wat oponthoud.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Coupe 2 (6-8-2011 om 21:45)
Vervolg op vorig bericht. en ik weet dat het met dit ongeval niks te maken heeft, maar is wel een reactie op het eerste bericht. beterschap en succes aan de slachtoffers
Coupe 1 (6-8-2011 om 21:41)
Het overgrote deel van de ongelukken hier worden (mede) veroorzaakt door de duitse touristen. die kunnen heel goed heel hard vooruit rijden, maar zodra ze moeten sturen en opletten en achteruit rijden, dan gaat het fout. zelf al 2 keer een duitse auto in mijn auto gehad, en andere ongelukken gezien.
Arie (6-8-2011 om 00:37)
Er gebeuren opvallend veel ongelukken als het drukker is op de zeeuwse wegen, het lijkt er op dat er niet voldoende capaciteit is om al het verkeer aan te kunnen. Drukker zal het in de toekomst in ieder geval worden. Ik voorzie meer ongelukken in de toekomst als de capaciteit gelijk blijft.