Weerbericht:
Zonnige perioden, morgen in het noorden meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Ook files door ongeluk N256 Kats

Toegevoegd: 05-08-2011, 15.49 uur - Update: 05-08-2011, 18.24 uur
Door: Roland de Jong
KATS - Ook op de Eerste Deltaweg, de N256 bij Kats heeft een ongeluk vandaag gezorgd voor files. Eerder was dat al het geval op de N57 en N59.

Dit keer ging het om een kop-/staartbotsing. De aanrijding vond plaats ter hoogte van de BP-tankstations in de buurt van Kats. Drie auto's komende uit de richting van Zierikzee botsten op elkaar. Er werden direct meerdere ambulances en brandweerwagens ter plekke gestuurd.


Een 52-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland had te laat in de gaten dat er auto's voor hem stilstonden. Hij reed tegen de auto voor hem met daarin een 25-jarige man en een 54-jarige vrouw, allebei uit de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze auto reed vervolgens tegen de voorgaande auto waarin een 70-jarige man uit Zuidland zat.

Ter plekke bleek er niemand bekneld te zitten. De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De brandweer heeft nog wel geassisteerd. Uit zeker één van de voertuigen lekte een vloeistof. Het wegdek is gereinigd. De drie voertuigen liepen allemaal schade op.

Vanwege het ongeluk was een deel van de N256 tijdelijk gestremd. Gelukkig kon het verkeer vrij eenvoudig omgeleid worden via het terrein van de benzinepomp. Desondanks stonden er in beide richtingen flinke files. De Verkeersinformatiedienst (VID) sprak van een vertraging van circa 5 minuten.

De ongelukken op de N57 en de N59 vonden vanochtend plaats. Overigens was het op deze beide wegen ook vanmiddag erg druk. Dat kwam met name door vakantie- en recreatieverkeer.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (6-8-2011 om 03:06)
@ De Gier als je niks te melden hebt schrijf dan ook niks. Je was er niet bij ... oordeel en verander jezelf!!!!
Jaap Verkeer (6-8-2011 om 00:41)
Deze weg heeft niet alleen in de zomer te weinig capaciteit. ook in de spitsen staat het altijd vol. en inderdaad die oprit bij de BP is absurd. mensen rijden uit stilstand vlak voor je de baan op.
Arie (6-8-2011 om 00:31)
@marco Die korte oprit is inderdaad vreselijk link, er zijn al meerdere ongelukken gebeurd daar.. Mag ook wel eens iets aan gebeuren, onveilige wegen bestaan echt, evenals onveilge opritten. Gelukkig heeft het CDA beloofd dat ze de wegen veiliger gaan maken tijdens de provinciale verkiezingen! :-)
Jeroen (5-8-2011 om 19:31)
Geduld is een schone zaak.
Pdag20 (5-8-2011 om 18:41)
Afstand houden is overal belangrijk maar dat iis moeilijjk voor de mensen. Ze hebben overal en altijd haast. die file zal niet toevallig van deze aanrijding afkomen. Er staat iedere vrijdag, zaterdag en zondag file op deze weg. Zeker in het vakantie seizoen. maak er een vierbaans weg van opgelost
De Gier (5-8-2011 om 17:52)
Belachelijk, vijftien hulpverleners voor een verwrongen kentekenplaat, sterk overdreven allemaal.....
Cookie-instellingen beheren