Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Stadsgewestelijke brandweer blust brandende scooter

Toegevoegd: 19-02-2006, 17.57 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VLISSINGEN - De Stadsgewestelijke brandweer is vannacht ingezet voor een brandende scooter bij het fietstunneltje bij het Jaagpad tussen Vlissingen en Middelburg.

Rond tien voor half drie ontdekten politieagenten de brandende scooter. Rondom de brommer lagen diverse stukken gereedschap. Op tien meter afstand van de scooter lag een brandstoftank. Toen de politie arriveerde was er niemand in de buurt van de scooter.

In eerste instantie werd de tankautospuit 4530 van de post Stromenweg (Middelburg) onder prioriteit twee ter plaatse verzocht, maar omdat onduidelijk was of er expplosiegevaar was werd besloten onder prioriteit één door te rijden naar de opgegeven locatie.

De brandweer heeft het vuur geblust en heeft daarna met de politie ter plaatse een onderzoek verricht. De brandweerlieden hebben alle onderdelen verzameld, en de scooter naar de kant van West-Souburg gereden. Deze zijn opgehaald door de politie voor nader onderzoek.

Hoe de brand is ontstaan, is nog onduidelijk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750