Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

'Geweldsincident' in Nieuwdorp

Toegevoegd: 05-08-2011, 18.22 uur - Update: 07-08-2011, 19.35 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - De politie heeft vanmiddag in Nieuwdorp een man opgepakt naar aanleiding van een 'geweldsincident'. Dat is zojuist bekend geworden.

Volgens de politie kreeg zij rond 16.30 uur de melding binnen dat zich in het Zuid-Bevelandse dorp een gewelsdelict had voorgedaan. Wat precies de melding was, kan de politie nog niet zeggen. Agenten gingen na de melding ter plaatse en er werd in een woning een man opgepakt. De aangehouden man is een 39-jarige man de gemeente Borsele.


De man is naar Torentijd gebracht en de politie onderzoekt momenteel wat er precies is voorgevallen. De politie kan verder nog niets over de zaak kwijt. Het is bijvoorbeeld niet geheel duidelijk of er ook daadwerkelijk iemand gewond is geraakt en of er ook wapens zijn gebruikt. De man is in verzekering gesteld.

Nieuwdorp werd een week geleden ook opgeschrikt door een misdrijf. Toen werd een 36-jarige vrouw in een park doodgestoken door haar ex-man.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ArnoS (7-8-2011 om 10:48)
Maar we lezen hier met z'n allen toch graag alle berichten. Kijk effe in de spiegel.....
Rianne ... (6-8-2011 om 17:29)
Is alleen maar goed dat iedereen alert is , en ik hoop niet alleen in Nieuwdorp , maar overal ! Alleen ben ik het ook wel met @Lion eens ... wordt er niet teveel aandacht aan besteed ? Sommige 'gekken' vinden het miss wel 'leuk' om via dit soort berichtjes 'in the picture' te staan ...
Snikkers, een vuist vol pinda's (6-8-2011 om 15:19)
@ lion, nee, waarom ? dit mogen de mensen toch weten zeker ? wat dan, alleen schijnheilige verhaaltjes over dat het allemaal zo goed gaat ? tijd dat u eens tot de werkelijkheid keert. gaat u anders in china wonen, daar passen ze wel censuur toe. daar is alles wel fantastisch, maar niet echt.
Michieltje de voetgangert (6-8-2011 om 15:13)
En dan hebben ze het over dat het in vlissingen rumoerig is.
Zeeuw (6-8-2011 om 14:50)
Lion heeft daar een punt. Door maar dagelijks dit soort zaken in de media te plaatsen wordt dit soort vreselijke dingen een gewone sociale norm. Kijk maar naar die "Spree killings" . Ook veel media aandacht voor egoistisch gestoorde eikels die elkaar imiteren.
Boze bewoners (6-8-2011 om 09:05)
Lion zulk nieuws moet altijd op internet bekend worden gemaakt zulke dingen kunnen ze niet in de doof pot doen en de politie moet iets eerder bekent maken over eventuele doden of gewonden gevallen zijn zo maken ze anders de menssen ongerust
Cookie-instellingen beheren