Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten later motregen. Dinsdag in het westen mistig
Verkeersinformatie:
Geen files

Melding drenkeling blijkt loos alarm

Toegevoegd: 05-08-2011, 19.59 uur
Foto 4 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mariska (13-8-2011 om 16:25)
Inderdaad! Waarschijnlijk heeft iemand de vrouw zien vallen en daarom gebeld. Als jullie in nood zitten hoop je toch ook dat iemand belt?? Of ga je dan ook zeuren over een loze melding... @brian: er zwemmen inderdaad nogal veel mensen voor de lol met hun kleren aan ja!
@ brian en cry wolf (8-8-2011 om 15:49)
Ja, maar een vrouw met natte kleding is redelijk raar niet? misschien viel ze wel in t water en is er daarom gebeld, pfff wat doen jullie allemaal moeilijk zeg, moeten jullie niet werken ofzo? of zijn het alleen maar werkloze steuntrekkende betweters hier? cry wolf moet ook eens aan zn hart denken
CRY WOLF (7-8-2011 om 12:31)
Van dergelijke loze meldingen moeten de kosten maar verhaald worden op de melder, evenals de boete voor het misbruiken van de dienst. voortaan eerst maar eens nadenken voordat men naar de gsm grijpt en complete paniek zaait voor helemaal niets.
Brian (6-8-2011 om 22:57)
@Mariska een Natte vrouw is nog geen drenkeling ! Zwemmen dagelijks mensen in het kanaal. en was dit dus loos alarm. Wellicht moet je zelf goed lezen voordat je andere op de vingers tikt.
Mariska (6-8-2011 om 20:29)
@ loes: eerst goed lezen voordat je een reactie plaatst.. later heeft iemand een natte vrouw aan de kant zien zitten.. Dus er was niet voor niks gebeld.
Loes (6-8-2011 om 10:20)
Wie belt er zomaar dan?
Cookie-instellingen beheren