Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 06-08-2011, 16.12 uur - Update: 06-08-2011, 22.05 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is vanmiddag een fietser omgekomen. Vermoedelijk gaat het om een botsing waarbij de automobiliste is doorgereden.

Het ongeluk vond rond 15.15 uur plaats vlakbij de Schouwburg aan het Molenwater. De ambulancedienst kwam nog wel ter plekke, maar kwam na het verlenen van eerste hulp tot de conclusie dat het slachtoffer niet meer te redden was. De komst van de opgeroepen traumahelikopter werd zodoende geannuleerd.


Getuigen meldden direct dat de fietser zou zijn aangereden door een oudere dame in een blauwe Opel Corsa. Later werd echter door weer andere getuigen gemeld dat het ook zou kunnen dat het slachtoffer zelf ten val kwam en dat de automobiliste eveneens een toevallige getuige was.

Mensen die getuige zijn geweest wordt dringend verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844. De politie is specifiek op zoek naar de bestuurster van de Opel. Tot nu toe ontbreekt echter elk spoor naar de auto en de automobiliste.

Het Molenwater werd ruim afgezet. Er werden onder meer grote hekken met zwarte schermen geplaatst. De straat is nu weer vrij, de politie heeft uitgebreid onderzoek verricht. De identiteit van de omgekomen man is bij de politie bekend, maar is nog niet bekend gemaakt.

Over dit item is een recenter artikel verschenen. Klik hier om dit te openen.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sterkte aan de nabestaande.. (6-8-2011 om 16:57)
Sterkte aan de nabestaande van deze man / vrouw ! Hopen dat ze de bestuurder(ster) snel vinden dit is gewoon een laffe daad om door te rijden ! Sterkte ook weer aan de hulpverleners.
Willy (6-8-2011 om 16:53)
Het is niet goed te praten je mag toch niet doorrijden hoe erg maarrr de wegen worden steeds smaller levens gevaarlijk met de fietser op de weg
Bezorgd (6-8-2011 om 16:46)
Wat een vreselijk bericht weer. Hoe erg, dat je na zoiets vreselijks doorrijdt. Hoopt dat degene zich snel meld. Heel veel sterkte voor de nabestaande.....
Rianne (6-8-2011 om 16:44)
Ik kwam er net langs met de fiets en ik vind het vreselijk onrespectvol dat mensen die daar woonden in vol ornaat over hun balkonnetje hingen met fototoestel ... bah ! Ik hoop van ganser harte dat de dader m/v gepakt word , miss hebben ze 't niet eens gevoeld / gemerkt ...
Anneke (6-8-2011 om 16:21)
Verschrikkelijk! Veel sterkte voor de nabestaanden van deze mevrouw. En "mevrouw of meneer" van de Corsa, heeft u dan helemaal niets gemerkt?? U heeft toch ook wel schade aan uw auto?!
Cookie-instellingen beheren