Weerbericht:
Winterse buien, later droger. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Dodelijk ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 06-08-2011, 16.12 uur - Update: 06-08-2011, 22.05 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is vanmiddag een fietser omgekomen. Vermoedelijk gaat het om een botsing waarbij de automobiliste is doorgereden.

Het ongeluk vond rond 15.15 uur plaats vlakbij de Schouwburg aan het Molenwater. De ambulancedienst kwam nog wel ter plekke, maar kwam na het verlenen van eerste hulp tot de conclusie dat het slachtoffer niet meer te redden was. De komst van de opgeroepen traumahelikopter werd zodoende geannuleerd.


Getuigen meldden direct dat de fietser zou zijn aangereden door een oudere dame in een blauwe Opel Corsa. Later werd echter door weer andere getuigen gemeld dat het ook zou kunnen dat het slachtoffer zelf ten val kwam en dat de automobiliste eveneens een toevallige getuige was.

Mensen die getuige zijn geweest wordt dringend verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844. De politie is specifiek op zoek naar de bestuurster van de Opel. Tot nu toe ontbreekt echter elk spoor naar de auto en de automobiliste.

Het Molenwater werd ruim afgezet. Er werden onder meer grote hekken met zwarte schermen geplaatst. De straat is nu weer vrij, de politie heeft uitgebreid onderzoek verricht. De identiteit van de omgekomen man is bij de politie bekend, maar is nog niet bekend gemaakt.

Over dit item is een recenter artikel verschenen. Klik hier om dit te openen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een weggebruiker (7-8-2011 om 11:35)
@ Anneke, ook de politie heeft die conclusie nog niet getrokken dat het de corsa was die de fietser heeft aangereden en is doorgereden. Dit hebben ze alleen uit getuigenverklaringen en als je dit bericht goed leest staan er verschillende getuigenverklaringen. Het is al erg genoeg wat er is gebeurd.
ArnoS (7-8-2011 om 10:44)
Misschien heeft die vrouw in de auto wel als eerste 112 gebeld en dan in ze ineens van dader een held geworden (helaas heeft het niet geholpen). Wat zijn we toch een snel oordelend volkje geworden. En dan deze site betichten van sensatienieuws. Maar hier wel nieuwsgierig komen kijken.
IL (7-8-2011 om 10:08)
Veel sterkte voor de nabestaanden!
Rianne ... (7-8-2011 om 10:00)
Nu inmiddels zondagmorgen , en dan hier te lezen dat de val waarschijnlijk helemaal niet veroorzaakt is door de automobiliste ... Ik ben het met @De Gier en @Zeeuwse eens , volgens mij moet de redactie maar eens iets aan het vroegtijdig reageren doen op de site ! Als jullie naar de 7e foto kijken , waar de fiets op de grond ligt , zien jullie een klein randje als afscheiding stoep ~ fietsgedeelte ... oudere mensen kunnen zo ook hun evenwicht verliezen en vallen ...
Lia (7-8-2011 om 08:19)
@zeeuwse doorrijden na een ongeval is strafbaar!!! waarom moet men hier mekaar o korten klein maken?
Ivo (7-8-2011 om 08:04)
De Gier : Het is niveau als je het toch over schrijffouten hebt! Maar dit is echter totaal niet van belang. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden met dit plotselinge verlies.
Cookie-instellingen beheren