Weerbericht:
Zonnig, op de Wadden kans op mist. Vannacht lokaal mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw vast in auto na ongeluk

Toegevoegd: 06-08-2011, 19.43 uur - Update: 07-08-2011, 19.42 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een verkeersongeval op de Thorbeckelaan in Goes is zaterdagavond een vrouw vast komen te zitten in haar auto.

Het eenzijdige ongeluk vond rond 18.45  uur plaats. De vrouw reed vermoedelijk tegen een geparkeerde auto en belandde toen op zijn zijkant op de weg. De melding van het ongeval werd gedaan door omwonenden die een klap hadden gehoord en de auto op z'n kant zagen liggen.


Daarop werden een ambulance en de politie naar de ongevalslocatie gestuurd. Toen die ter plaatse kwamen, bleek dat een 84-jarige vrouw uit Goes nog in de auto zat. Ze had een flinke hoofdwond. Haar inzittende, een 24-jarige vrouw uit de gemeente Noord Beveland, bleef ongedeerd. De 84-jarige kon niet zelf uit het voertuig komen. Het slachtoffer zat op zich niet bekneld, er was sprake van een zogenaamde 'mechanische beknelling'.

Enkele minuten voor zeven uur werd de Goese brandweer opgeroepen om assistentie te verlenen. Die was vervolgens binnen acht minuten ter plaatse. De brandweer knipte enkele onderdelen van de achterbank weg en verwijderde de scharnieren van de achterklep.

Daarmee ontstond voldoende ruimte om het slachtoffer op een wervelplank uit de auto te kunnen halen. Omdat de regen tijdens de hulpverlening met bakken uit de lucht kwam werd het slachtoffer gelijk op de brancard gelegd en in de ambulance geschoven. De vrouw is op een wervelplank gelegd en met onder meer een hoofdwond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

De auto is na het ongeluk weggesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (6-8-2011 om 20:16)
Ter plekke mag je 30. Kan je nagaan hoe hard die mevrouw gereden heeft als auto op zijn kant terecht komt. Het is overigens wel zo dat het op deze drukke weg best gevaarlijk is dat er aan 2 kanten geparkeerd wordt. Gemeente vindt deze klacht onterecht.
Cookie-instellingen beheren