Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 27 km

Automobiliste Molenwater meldt zich

Toegevoegd: 08-08-2011, 11.09 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De automobiliste die mogelijk betrokken was bij het fatale ongeluk op het Molenwater in Middelburg heeft zichzelf gemeld. Dat is zojuist bekend gemaakt.


Het gaat om de vrouw die in de blauwe auto reed waarnaar sinds zaterdagmiddag werd gezocht. Een 81-jarige Middelburger fietste rond 15.00 uur over het Molenwater toen hij ten val kwam. De man kreeg eerste hulp van de ambulancedienst, maar overleed ter plekke.

In eerste instantie ging de politie er vanuit dat hij werd aangereden door een auto. Dat kwam door de eerste getuigenverklaringen. Later werd hier een nuance in aangebracht door getuigen met een andere verklaring over de valpartij. De eerste getuigen meldden dat de man werd aangereden door een blauwe auto met achter het stuur mogelijk een oudere dame.

Die automobiliste heeft zich nu gemeld en de politie hoopt dan ook dat zij meer licht kan schijnen op de zaak. Tot nu toe is immers onduidelijk of er wel sprake was van een aanrijding.

Zie ook:
- Slachtoffer is 81-jarige Middelburger (06-08-2011)
- Dodelijk ongeluk in Middelburg (06-08-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joy (8-8-2011 om 22:43)
Opmerkelijk veel stiller dan bij het eerste artikel. Ik denk dat iedereen zich in z'n hoekje zit te schamen voor de veroordelende opmerkingen die hij/zij heeft gemaakt. Of het is niet zo leuk om positief te kunnen reageren natuurlijk.
Patrick (8-8-2011 om 20:46)
Lijkt mij duidelijk dat al die "branieschoppers" die een vooroordeel hadden nu met een excuus komen! Of is dit teveel gevraagd? In ieder geval sterkte nabestaanden.
Ik (8-8-2011 om 19:00)
Gelukkig dat de automobiliste zich heeft gemeld maar toch jammer dat ze weg was gereden. Mogelijk heeft ze hulp willen bieden maar gezien dat er hulp genoeg aanwezig was. Helaas is het dan wel zo dat er allerlei speculaties de ronde doen. In ieder geval is er nu duidelijkheid.
Marijke (8-8-2011 om 12:45)
Waar blijven nou al die mensen die gister zo slecht konden praten over de automobiliste?Alleen maar negativiteit komen spuien, word je daar nou zelf niet helemaal ongelukkig van als je alleen maar negatief kan zijn? Zeg eens een keer wat positiefs ipv alleen maar te reageren als je slecht kan praten
Hannie (8-8-2011 om 12:17)
Compliment voor de automobiliste voor het feit dat ze zich gemeldt heeft.
Cookie-instellingen beheren