Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, in het westen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw met auto over de kop op Nieuwe Vlissingseweg

Toegevoegd: 21-02-2006, 20.49 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VLISSINGEN - Dinsdagavond is in Vlissingen een auto over de kop gevlogen.

Een vrouw reed kwart voor acht met haar Ford over de Nieuwe Vlissingseweg in de richting van de Keersluisbrug. Ter hoogte van de winkels aan de Gildeweg merkte de vrouw op dat haar voorganger geen duidelijkheid kreeg over de verkeerssituatie.

Op dat moment merkte zij een middengeleider op bij de afslag naar de President Rooseveltlaan. De vrouw kon de geleider niet meer ontwijken en vloog met haar auto over de kop. De auto kwam vervolgens op zijn kop tot stilstand. De vrouw en een mannelijke inzittende konden beiden ongedeerd uit de auto kruipen.

In eerste instantie gingen de hulpdiensten uit van een beknelling, maar daarvan bleek dus geen sprake. De brandweer kwam ter plaatse met twee voertuigen (4530 en 4570) en ook werden twee ambulances (19105 en 19125) ingezet. Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft de auto geborgen.

De Nieuwe Vlissingseweg werd enige tijd afgesloten tussen het viaduct van de Sloeweg en de kruising met de President Rooseveltlaan. Over de exacte schade is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750