Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Auto rijdt door na botsing Ellemeet

Toegevoegd: 14-08-2011, 09.32 uur
Door: Roland de Jong
ELLEMEET - Vrijdagavond is een 17-jarige fietser uit Zwolle op de Kuijerdamseweg in Ellemeet aangereden door een personenauto. De bestuurder van de auto reed door.


De jongen reed rond 23.00 uur met wat vrienden over de Kuijerdamseweg in de richting van Renesse. De jongen reed aan de verkeerde kant/linkerzijde van de weg.

De jongen werd aangereden door een donkerkleurige personenauto, die uit de richting van Ellemeet kwam. Na de aanrijding reed de auto door in de richting van de Stoofweg. De jongen raakte gewond. De 17-jarige fietser is voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

De politie is op zoek naar getuigen. Personen die de aanrijding of de donkerkleurige auto met schade aan de voorzijde hebben gezien worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (15-8-2011 om 10:24)
Natuurlijk hoef je geen medelijden te hebben, maar doorrijden na een aanrijding is gewoon een misdrijf. En ja ook al rijdt iemand aan de verkeerde kant van de weg, dan nog mag je hem/haar niet aanrijden. Maar Jan uit jou reactie begrijp iok dat je het niet echt snapt. Jammer
Bram (15-8-2011 om 03:10)
Een goede les voor deze jongeman op de fiets. In Nederland rijden we rechts, ook fietsers. Zeer laf van de autobestuurder om door te rijden. Die kent kennelijk ook zijn verantwoording niet als hij/zij aan het verkeer deelneemt. Hopelijk wordt die opgespoord om hem/haar dat eens uit te leggen.
Jan Adriaanse (14-8-2011 om 13:34)
Ik heb geen medelijden met de fietser, hij heeft erom gevraagd. Het zou me niet verbazen dat hij ook nog zonder licht reed.En de automobilist is weer de dupe.
Cookie-instellingen beheren