Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 212 km

Ook slang Arnemuiden terecht

Toegevoegd: 14-08-2011, 09.38 uur
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - Ook de in Arnemuiden vermiste koningspython is weer terecht. Het dier werd vrijdag weer aangetroffen.


De zwartbruine wurgslang werd sinds donderdagochtend vermist. Hij ontsnapte uit het terrarium in een woning aan de Schoolstraat. De slang kroop volgens de eigenaars vrijdagavond uit de box van een stereo-installatie. Mogelijk heeft de python daar al die tijd al gezeten. Het dier mag voortaan in ieder geval niet meer los rond kruipen in huis.

Voor de vermissing van de slang in Arnemuiden was Middelburg in de ban van een ontsnapt reptiel. In de wijk Nieuw-Middelburg werd na enkele dagen de vermiste rattenslang gevonden.

Zie ook:
- Wurgslang ontsnapt Arnemuiden (04-08-2011)
- Vermiste rattenslang gevangen (01-08-2011)
- Politie zoekt vermiste slang Middelburg (28-07-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ jaap (15-8-2011 om 09:00)
Gelukkig ervaren we niet allemaal hetzelfde :)
Pablo (14-8-2011 om 18:37)
Reptielen zijn MINDER gevaarlijk dan een hond, kat of cavia. dit is pure sensatie nieuws. Kijk eens voor de gein op de site van Iguana. Hobbyisten worden in een ongedierte hoekje gedrukt omdat het niet als een volwaardig huisdier gezien word. Leer je stof eerst voor je spreekt!
Maurice (14-8-2011 om 18:01)
Deze dieren horen idd in een terrarium maar af en toe eruit is anders dan altijd eruit. Verders wil ik tegen al die hysterische mensen hieronder zeggen, dat het een compleet onschuldig dier is en hun hond/kat waarschijnlijk gevaarlijker is en meer overlast geeft. Onwetendheid is ook een gebrek.....
Reptielenliefhebster.. (14-8-2011 om 16:46)
He he eindelijk is die weer terecht. pff we zijn weer slangen vrij. Tja slangen horen gewoon in een terrarium te zitten met goeie beveiliging erop. En men hoeft helemaal geen registratie in te voeren zoals de eigenaar van Iguana wilt invoeren ! Hij moet eerst zijn eigen toko eens op orde brengen !
Snakepit (14-8-2011 om 14:15)
Ten 1e was het dier niet ontsnapt uit het terrarium maar kroop de hele dag door het huis aldus de eigenaar zelf wat hij vertelde op tv Terraria zijn er dus niet voor niks voor zulke dieren dat is zijn biotoop althans dat hoort het te zijn Een aquariumvis laat je toch ook niet los uit zijn aquarium
Andre van Belzen (14-8-2011 om 12:33)
Dat het mogelijk is, een wurgslang! Onverantwoord dat zo iets mogelijk kan zijn.
Cookie-instellingen beheren